FOTO / Pe Dani Mocanu îl cunoaște toată lumea, dar puțini o știu pe sora artistului! Cum arată Diana Mocanu 

+3 click pentru
galerie

FOTO / Pe Dani Mocanu îl cunoaște toată lumea, dar puțini o știu pe sora artistului! Cum arată Diana Mocanu © Instagram

Dani Mocanu este unul dintre artiștii plăcuți de publicul din România. Cu toate acestea, puțini sunt cei care o cunosc pe sora manelistului, Diana Mocanu!

Dani Mocanu nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind considerat ”Regele Vizualizărilor”. Se bucură de un succes colosal și are concerte la ordinea zilei, indiferent dacă vorbim de epidemia de coronavirus sau nu. Și cum este un talent desăvârșit, normal că și sora îi calcă pe urme, că de, tot ce-i mai bun se moștenește din familie! 

Este vorba despre Diana Mocanu, sora artistului, care își urmează fratele îndeaproape. Nu, nu vorbim despre același stil muzical, ci despre ceva mai mult pop. Regele a postat pe contul de Instagram o fotografie alături de Diana, iar în descriere și-a îndemnat fanii să stea cu ochii pe noul proiect pe care tânăra îl va scoate cât de curând. 

”My sister Diana Mocanu a pregătit un proiect superb pentru toti copiii de vârsta ei. Stați aproape o sa va placa 100% 😘😘😘😘😘”, a scris artistul. Cu siguranță va ieși ceva la care nimeni nu se așteaptă, iar cei doi frați se vor întrece în concerte! 

”Imaginea de băiat rău e doar un produs”

Dani Mocanu a dezvăluit în cadrul emisiunii Acces Direct că imaginea de băiat rău este pentru a-și vinde piesele, însă în viața de zi cu zi, el este un bărbat iubitor şi înţelegător, ba chiar un copil uneori. 

"Imaginea de băiat rău e doar un produs pe care îl vând, am şi eu strategia ea. Dar ca frate sunt iubitor, protector, atent. Sunt persoane în viaţa mea care mă obligă să mă transform într-un copil", a spus Dani Mocanu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro