FOTO / Prima poză cu copilul Roxanei Ciuhulescu. "Bunul Dumnezeu mi le-a hărăzit pe toate"

+3 click pentru
galerie

Roxana Ciuhulescu, prima poză cu micuţul Cezar Ioan © Foto: Instagram

Roxana Ciuhulescu a născut în această dimineaţă un copil perfect sănătos care a primit numele Cezar Ioan. Vedeta a născut prin cezariană, iar înainte de operaţie a oferit şi un interviu în exclusivitate pentru "Star Matinal" de la Antena Stars despre cum se simte.

La doar câteva ore după ce a născut, Roxana Ciuhulescu le-a făcut cunoştinţă fanilor cu micuţul său, căruia i-a transmis un mesaj emoţionant, alături de cel pentru soţ, a cărui aniversare este astăzi. Roxana Ciuhulescu a ales să nască în aceeaşi zi în care soţul său îşi sărbătoreşte aniversarea pentru a-i face tatălui copilului ei, Silviu Bulugioiu, cel mai frumos cadou.

"Iubitule, așa-i că știi că în viață nu-i nimic întâmplător? Ne-am întâlnit - deloc întâmplător, ne-am îndrăgostit și dragostea noastră a fost încununată - deloc întâmplător de ...Cezar! El a venit de ziua ta ca să-ți demonstreze cât te iubesc! De venirea lui a avut grijă minunata Cezara Bucur, un medic de excepție, care a avut grijă ca visul meu să se împlinească, deloc întâmplător, la 10 ani după nașterea Cleopatrei. Eu cred că bunul Dumnezeu mi le-a hărăzit pe toate astea.... deloc întâmplător! La mulți ani, Silviu! Să ne trăiești sănătos, Cezar, să ai o viață lungă şi frumoasă! Vă iubesc nespus!", a scris Roxana Ciuhulescu pe reţelele sociale la scurt timp după ce a născut.

Roxana Ciuhulescu, emoţionată înainte de naştere

Roxana Ciuhulescu a ajuns la prima oră a dimineţii la clinica unde va avea loc operaţia şi a vorbit în exclusivitate pentru "Star Matinal" de la Antena Stars despre cum se simte înainte de operaţia care începe la ora 9, dar şi despre cât de fericită este.

"Ne-am început ziua frumos, s-au oprit ploile când trebuie să apară Cezar. Este mare încărcătură emoţională. Poţi să ai şi cinci copii, emoţiile sunt diferite. Teoretic prin cezariană aş vrea, dar dacă până acum nu au apărut contracţii. Împreună cu medicul am hotărât că este mai bine să fac cezariană, mai ales că mai am o cezariană şi are peste 4 kilograme. Să-i dea Dumnezeu noroc. La 9 începe operaţia. Nimic în viaţă nu este întâmplător. Când am rămas însărcinată şi am făcut calculul m-am rugat de el să stea cuminte ca să fie un cadou frumos pentru tatăl lui şi sper să fie la fel de inimos ca tatăl lui", a spus Roxana Ciuhulescu la Antena Stars.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro