FOTO / Rappin’on, ce au trecut anii! Îţi aminteşti cum arătau Connect-R şi Alex Velea acum 13 ani

+5 click pentru
galerie

FOTO / Rappin’on, ce au trecut anii! Îţi aminteşti cum arătau Connect-R şi Alex Velea acum 13 ani © Instagram

Alex Velea şi Connect-R au făcut furori dintotdeauna, însă perioada lor de graţie a fost acum mai bine de 10 ani. Îţi mai aminteşti cum arătau cei doi în acea perioadă?

Alex Velea şi Connect-R se numără printre cei mai iubiţi artişti de la noi din ţară, făcând furori cu piesele lor. Au devenit consacraţi ca şi „cuplu muzical” după succesul piesei „Dacă dragostea dispare”, care a devenit un real succes la momentul respectiv.

Anii au trecut şi şi-au pus amprenta pe chipul şi pe înfăţişarea artiştilor. Dacă în cazul lui Alex Velea semnele de îmbătrânire sunt mai puţini vizibile, din cauza faptului că se vopseşte, în ceea ce-l priveşte pe Connect-R, putem observa cu uşurinţă firele albe.

Connect-R şi Misha au dat cărţile pe faţă

Gurile rele au tot speculat lucruri legate de relaţia celor doi, aşa că s-au decis să pună piciorul în prag şi să lămurească pe toată lumea. Invitaţi la emisiunea "Răi da' buni" , de la Antena Stars, Misha şi Connect-R au vorbit despre relaţia care este în prezent între ei.

Blondina susţine că ceea ce se întâmplă nu este ceva ce au progamat, lucrurile venind de la sine. „Noi nu facem un efort, adică nu facem chestia asta pentru Maya, ne înţelegem bine pentru Maya. Pur şi simplu lucrurile sunt naturale. Nu facem niciun fel de efort în sensul ăsta.”, a declarat Misha.

De asemenea, Connect-R şi-a exprimat şi el părerea cu privire la povestea lor, povestind că îi leagă mai multe lucruri, mai ales din punct de vedere profesional. „Avem aceleaşi ţeluri şi când mă gândesc la asta de fapt mă gândesc la Maya, la profesia noastră, la faptul că avem acelaşi manager, acelaşi impresar. Ne leagă multe alte lucruri.”, susţine Connect-R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro