FOTO / Ruby nu se teme de coronavirus! Bruneta se protejează cu un decolteu de zile mari

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ruby nu se teme de coronavirus! Bruneta se protejează cu un decolteu de zile mari © Instagram

Ruby este fără îndoială una dintre cele mai sexy artiste de la noi din tară. Puțin sunt cei care știu ca focoasa brunetă dă dovadă de un curaj nemaîntâlnit. În plină epidemie de coronavirus, Ruby se protejează cu un decolteu de zile mari!

Ruby nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai bune voci din România. Se bucură de un succes colosal, umplând săli întregi de spectacol cu vocea și talentul de care dă dovadă. Focoasa brunetă nu uită nici de viața sentimentală, trăind o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert, bărbatul cu care se iubește de mai bine de 5 ani.

Cât despre mediul online, avem numai laude de adus la adresa artistei. Este foarte activă pe contul de Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, postând fotografii și filmulețe în fiecare zi. Așa a făcut și acum, în plină epidemie de coronavirus!

Puțin sunt cei care știu că Rubina nu se teme de nimic, fiind o fire foarte curajoasă. Drept urmare, focoasa brunetă ignoră virusul ucigaș din China, protejându-se prin intermediul unui decolteu care ii lasă la vedere sânii perfecți. Reacțile fanilor au curs în lanț la postarea vedetei, întrecându-se în comentarii. 

I s-au desfăcut implanturile 

De mică a fost complexată de faptul că nu avea sâni, aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi a apelat la intervenţiile chirurgicale. Cu toate acestea, la ceva timp, s-a confruntat cu mai multe probleme, mai ales când unul dintre implanturi i s-a desfăcut din cauza faptului că nu a purtat bustieră şi nu a avut grijă cum trebuie de operaţie. 

"În liceu se întâmplă să mai dai de răutăţi... Copil fiind, eu am pus la suflet şi am zis să mai renunţ la o parte din suflet ca să fiu în ton cu restul. Am făcut o prostie atunci, dar şi după, când am hotărât să îmi pun implanturi. A fost prostie după prostie", a zis ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro