VIDEO / Ruby şi Laura Vass, duet de senzaţie pe "Buzele tale"! Cele două artiste au încins atmosfera

VIDEO / Ruby şi Laura Vass, duet de senzaţie pe "Buzele tale"! Cele două artiste au încins atmosfera © Instagram

Duet de senzaţie la botezul micuţei lui Jimmy Dub. Ruby şi Laura Vass şi-au duelat vocile pe unul dintre cele mai consacrate hituri, "Buzele tale"! 

În acest weekend, Jimmy Dub şi iubita şi-au creştinat fetiţa. Spre seară, au strâns toate numele mari din showbiz şi le-au reunit la una dintre cele mai fastuoase petreceri de la începutul acestui an. Nu au lipsit artişti precum Connect-R, care a avut şi datoria de naş, Tavi Clonda, Ruby, Dan Bursuc, Laura Vass şi lista poate continua la nesfârşit.

Momentul de senzaţie a avut loc în clipa care Laura Vass a început să fredoneze versurile celebrului şlagăr "Buzele tale". Ruby nu a putut rezista tentaţiei, aşa că, focoasa brunetă i s-a alăturat şi au făcut un duel de zile mari pe unul dintre hiturile care au făcut furori la noi în ţară. 

Desigur că toţi cei aflaţi la mese s-au ridicat, artistele încingând atmosfera într-un mare stil. 

Cu ce s-a ocupat Rubina înainte să devină cântăreaţă

 A fost jurnalistă pentru un tabloid de adolescenţi, iar după ceva timp a ajuns să fie designer pentru mai multe colege de breaslă. "Una dintre cele pe care le-a ajutat cu sfaturi a fost şi Inna, cu care s-a împrietenit şi multă vreme cele două au iesit împreună în oraş. Inna nu era cunoscută pe atunci, dar avea potenţial. Era la inceput şi, la scurt timp dupa ce a început să lucreze cu Ruby, a dat lovitura”, declara o sursă apropiată de-a vedetei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro