FOTO / Ruby, în lacrimi pe internet! Artista plânge în hohote. "Îmi vine să-l omor"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ruby, în lacrimi pe internet! Artista plânge în hohote. "Îmi vine să-l omor" © Instagram

Ruby este fără îndoială una dintre cele mai bune artiste de la noi din ţară, fiind apreciată pentru talentul şi vocea ei. Recent, pe contul de Instagram al artistei a apărut o filmare în care plânge în hohote. Oare despre ce este vorba? 

Ruby nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind una dintre cele mai sexy cântăreţe din România. Este considerată printre puţinele femei cu un sex-appeal aparte, având nişte forme prin care reuşeşte să înnebunească toţi bărbaţii. Din acest motiv nu ezită să pozeze îmbrăcată mai sumar uneori, fiind conştientă de atuurile ei.

Este foarte activă în mediul online, mai ales pe contul de Instagram, acolo unde este în strânsă legătură cu fanii ei. Recent, pe profilul artistei a apărut o filmare în care plânge în hohote şi abia reuşeşte să scoată câteva cuvinte. 

Nu, nu vă speriaţi! Nu a păţit nimic grav. Alături de ea, apare Shift, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de muzică uşoară, dar şi printre cei mai buni prieteni ai focoasei brunete. Recent, tânărul a scos o piesă nouă, iar Rubina a fost impresionată până la lacrimi de versurile şi clipul melodiei. 

"Am văzut cea mai tare piesă şi cel mai tare clip. Sunt fericită că l-am văzut. Îmi vine să-l omor şi să-l îmbrăţişez în acelaşi timp. Aşa e când e muzica blană, frate.", a zis Ruby printre lacrimi. 

I s-au desfăcut implanturile 

De mică a fost complexată de faptul că nu avea sâni, aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi a apelat la intervenţiile chirurgicale. Cu toate acestea, la ceva timp, s-a confruntat cu mai multe probleme, mai ales când unul dintre implanturi i s-a desfăcut, din cauza faptului că nu a purtat bustieră şi nu a avut grijă cum trebuie de operaţie. 

"În liceu se întâmplă să mai dai de răutăţi... Copil fiind, eu am pus la suflet şi am zis să mai renunţ la o parte din suflet ca să fiu în ton cu restul. Am făcut o prostie atunci, dar şi după, când am hotărât să îmi pun implanturi. A fost prostie după prostie", a zis ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro