FOTO / Ruby, ipostaze sexy în aşternuturi! S-a pozat fix cum s-a trezit, fără sutien

+5 click pentru
galerie

FOTO / Ruby, ipostaze sexy în aşternuturi! S-a pozat fix cum s-a trezit, fără sutien © Instagram

Ruby se numără dintre cele mai sexy apariţii de la noi din ţară. Artista se bucură de un corp perfect şi de nişte forme apetisante şi nu ezită să arate asta de fiecare dată, chit că uneori lasă cam multe la vedere! 

Ruby nu mai are nevoie de prezentări. Este una dintre artiştii complexi ai României, dând dovadă de o voce şi un talent aparte. Mereu cu zâmbetul pe buze şi cu o energie pozitivă, focoasa brunetă ştie să facă show de fiecare dată. Are un succes colosal pe toate planurile şi nu ezită să se laude cu asta, mai ales că a câştigat totul prin propria muncă.

Nu este un secret faptul că bruneta se bucură de un corp demn de invidia tuturor. Este conştientă de atuurile ei şi arată asta de fiecare dată. Însă, acum, frumoasa artistă a cam exagerat.

Direct pe InstaStory, Ruby a postat mai multe filmuleţe, dis de dimineaţă, după ce s-a trezit. Rubina apare doar în bikini, acoperindu-şi sânii cu mâna. Fanii cu siguranţă au fost în delir, bucurându-şi privirile la formele apetisante ale vedetei.

Părinţii au divorţat când avea 11 ani

Copilăria cântăreţei nu a fost una tocmai roz, mai ales că părinţii au ales să divorţeze când vedeta avea doar 11 ani. După ce au plecat în Italia, Ruby a rămas în grija bunicilor, care s-au luptat să nu-i lipsească nimic, sprijinind-o în drumul pe care l-a ales. 

"Nu mi-a fost uşor cât am fost copil... având în vedere faptul că ei munceau în străinătate pentru mine... oarecum îi vedeam în concedii. Am trecut peste, i-am înţeles şi pe ei  şi sunt fresh şi mă bucur că sunt fericiţi amândoi", povestea Ruby în urmă cu câţiva ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro