FOTO / Simona Trașcă, cine ți-a furat inima? Blondina este mai îndrăgostită ca niciodată de un bărbat misterios: “Nu vreau să te pierd”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Simona Trașcă, cine ți-a furat inima? Blondina este mai îndrăgostită ca niciodată de un bărbat misterios: “Nu vreau să te pierd” © Instagram

Simona, Simona, poți fugi, dar nu te poți ascunde de.. ochii presei! Focoasa blondină este mai îndrăgostită ca niciodată de un bărbat misterios și postează tot mai des conversații siropoase, dar și mesaje cu subînțeles pe rețelele de socializare! Oare cine i-a furat inima divei sexy? 

Când spui Simona Trașcă, gândul îți zboară imediat la o femeie super sexy și cu forme apetisante. Ei bine, așa și este, căci focoasa blondină se numără printre divele lumii mondene, reușind să pună pe jar inimile tuturor bărbaților. Cu toate acestea, inima ei pare că aparține deja altcuiva, din moment ce Simona se arată mai îndrăgostită ca niciodată!

Simona Trașcă iubește din nou?

Da, da, nu glumim deloc. Pe contul de Instagram, acolo unde este în permanență activă, diva sexy radiază de fericire și ce credeți? În ultima perioadă, postează tot mai des conversații cu un bărbat misterios. Așa a făcut și acum, reușind să ne atragă imediat atenția. Printre sute de inimioare și pupici, cel care i-a furat inima blondinei îi declară o dragoste infinită. 

”Te iubesc atât de mult. Nu vreau să te pierd niciodată”, a scris respectivul. Desigur că și Simona este topită după el, din moment ce i-a spus că este ”fix pentru inima ei”

Iar asta nu este tot! Focoasa blondină a postat o fotografie cu un buchet mare de trandafiri roșii, însoțită de un mesaj subtil, dedicat în totalitate bărbatului iubit. 

”Când crezi că timpul s-a oprit în loc și nu știi ce va urma mai departe, cineva te va lua de mână și-ți va spune: „Eu știu cum să te fac fericită.” Atunci vei începe să trăiești cu adevărat❤️🌹”, a scris ea. Așadar, Simona, ai să ne spui ceva?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro