FOTO / Uau! Uite cum arăta femeia cu cea mai mari sâni din lume înainte de operațiile estetice! Amanda este de nerecunoscut: “Nimic nu mă va opri”

+5 click pentru
galerie

FOTO / Uau! Uite cum arăta femeia cu cea mai mari sâni din lume înainte de operațiile estetice! Amanda este de nerecunoscut: “Nimic nu mă va opri” © Instagram

Acum este considerată drept femeia cu cei mai mari sâni din întreaga lume, însă, v-ați întrebat vreodată cum arăta Amanda Lovelie înainte de toate operațiile estetice? Blondina a ajuns să fie de nerecunoscut și ghiciți ce? Nu are de gând să se oprească aici! 

A cheltuit peste 200.000 de lire pe operațiile estetice 

Amanda Lovelie, în vârstă de 41 de ani și originară din Glasgow, poartă titlul de femeia cu cei mai mari sâni din întreaga lume. S-a tunat din cap până în picioare și nu are de gând să se oprească aici. Mamă a patru copii, diva nu a acceptat niciodată să joace în filmele pentru adulți, deoarece nu a vrut ca micuții să se simtă rușinați cu ea. 

”Am făcut un pact cu ei. Nu vreau să fie jigniți la școală din cauza mea. Nu vreau să se simtă rușinați de mine”, a declarat blondina, potrivit presei internaționale. 

”Mă aflu într-o călătorie cu pasiunea mea pentru a fi perfectă”

A investit foarte mult în operațiile estetice și în tratamentele de înfrumusețare, depășind suma de 200.000 de lire. În plus, Amanda are în plan o nouă intervenție la sâni, deoarece vrea să dețină în continuare recordul la care a ajuns. Și asta nu este tot, căci blondina și-a făcut și implant fesier, cu care se mândrește nevoie mare pe rețelele de socializare. 

A avut dintotdeauna complexe din cauza posteriorului plat, cei din mediul online criticând-o că are sânii prea mari, iar fund.. lipsă! 

”Înainte, fundul meu era urât și nu puteam să îl văd. Mereu îl ascundeam. Dar acum simt că în sfârșit am cu ce să mă mândresc. Fundul meu a fost foarte plat înainte și toți oamenii de pe rețelele de socializare făceau glume pe seama mea. Îmi spuneau să nu-mi mai pun silicoane și să mă duc să fac ceva cu fundul meu! Dar nu mi-a păsat foarte mult de ei, pentru că mă aflu acum într-o călătorie cu pasiunea mea pentru a fi perfectă. Nimic nu mă va opri”, a mai zis ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro