FOTO / Sore, în culmea fericirii! Fetița ei a împlinit 4 ani. ”Ai făcut din mine un om fericit”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Sore, în culmea fericirii! Fetița ei a împlinit 4 ani. ”Ai făcut din mine un om fericit” © arhiva

Este o zi importantă pentru Sora astăzi. Vedeta o sărbătorește pe fetița ei, Erin,  iar în contextul pandemiei de coronavirus, petrecerea este una diferită față de alți ani. 

Ziua de astăzi este foarte importantă pentru Sore, deoarece în urmă cu 4 ani o aducea pe lume pe fetița ei, Erin, de care se bucură non-stop. 

Vedeta a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu ea și fetița ei, iar în descrierea imaginii a scris câteva cuvinte foarte emoționante pentru micuță. 

Deoarece este plină pandemie de coronavirus, Erin nu poate să aibă o petrece ca în fiecare an, însă Sore, dar și iubitul ei vor alături de cea mică pentru a fi cea mai fericită.

”4 ani. O petrecere atipică, fară copii sau invitați, cu tort făcut în casă, dar totuși, ai fost emoționată ca întotdeauna. Ești o copilp minunată, blânda, bună, plină de iubire și fericire, râzi cu gura până la urechi mereu, apreciezi fiecare gest micuț și împrăștii sclipici invizibil pe oriunde mergi. Ai 4 ani și de tot atîta timp ai făcut din mine un om fericit, echilibrat și recunoscător pentru fiecare zi. La mulți ani, minunea mea și îți mulțumesc pentru iubire!”, a scris Sore pe Instagram. 

Imediat după publicarea imaginii, aceasta a primit zeci de mii de aprecieri, dar și foarte multe urări pentru micuță.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro