FOTO / Știi cum arăta Connect-R în copilărie? Imaginea i-a luat în surprindere pe fani

+3 click pentru
galerie

FOTO / Știi cum arăta Connect-R în copilărie? Imaginea i-a luat în surprindere pe fani © arhiva

Connect-R a fost tot timpul asumat când a venit vorba despre viața sa personală și niciodată nu a ascuns adevărul privind etnia din care face parte. Cântărețul este mereu deschis cu fanii săi, iar de curând a publicat pe pagina sa o fotografie din copilărie care a atras imediat atenția fanilor. 

Connect-R este unul dintre cei mai râvniți artiști de la noi, dar și unul dintre cei mai cool tătici din showbiz. Mai tot timpul se fotografiază alături de fiica sa, Maya, însă ultima imagine de pe contul său de socializare îl prezintă chiar pe el. 

Pentru că de foarte multe ori și-a asumat etnia din care face parte, Connect-R nu se mai ascunde și niciodată nu i-a fost rușine de trecutul lui. 

Acesta a recunoscut mereu că a perioada copilăriei nu a fost una dintre cele mai frumoase, însă familia sa a fost mereu aproape și cu toții și-au împărtășit iubirea, fapt pentru care au reușit să învingă orice problemă legate de bani sau alte lucruri materiale. 

Imaginea publicată de artist pe contul său de socializare îl arată pe micuțul Ștefan Mihalache (n.r numele său real ). Tot zâmbitor și plin de viața ca și acum, Connect-R a sperat dintotdeauna la ceva mai bun, iar acest fapt i s-a îndeplinit. 

Cel mai probabil artistului i s-a făcut dor de copilărie dacă stăm să ne gândim la întrebările pe care le-a adresat fanilor în descrierea imaginii. ”Tu cum ești ? Ai momente cand îți e dor de tine ?”, a scris el. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro