FOTO / Trei ani de la moartea Ilenei Ciuculete! Pomană cu mâncare de post pentru regretata artistă 

+3 click pentru
galerie

FOTO / Trei ani de la moartea Ilenei Ciuculete! Pomană cu mâncare de post pentru regretata artistă © click.ro

Tristețe fără margini pentru băieții Ilenei Ciuculete! La trei ani de la moartea regretatei artiste, familia și rudele au făcut pomană cu mâncare de post!

Au trecut trei ani de când Ileana Ciuculete s-a stins din viață. Trei ani plini de durere, plini de lacrimi și suspine pentru familia regretatei artiste. A murit la 64 de ani, după o luptă grea cu boala, ciroză hepatică.

Băieții cântăreței din prima căsătorie, Mugurel și Cristian Sfetcu au venit în Capitală, de la Craiova, acolo unde sunt stabiliți, pentru a-i face mamei lor pomenirea de trei ani. 

Au comemorat-o la cimitirul Străulești 2, acolo unde se află trupul neînsuflețit al artistei, iar a doua zi, la biserică, în Craiova. La pomana Ilenei Ciuculete a venit și ”nașa” Doina Belu, care s-a ocupat de tot ceea ce înseamnă mâncare. Femeia a gătit sarmale de post și ciorbă de lobodă

Împreună cu preotul, băieții au mers la mormântul artistei, acolo unde i s-a citit pentru liniștea sufletului. Mai apoi, au împărțit câteva pachete celor din jur. La pomenire a luat parte și Gore, un apropiat de-al Ilenei și de-al lui Cornel Galeș.

Cornel Galeș este înmormântat lânga ”Zânica”

Cornel Galeș s-a stins din viață pe 30 noiembrie 2019, la vârsta de 60 de ani, într-un accident cumplit în Spania. Blonda Vivi s-a chinuit o bună perioadă pentru a-l aduce în țară, afaceristul fiind înmormântat lângă cea cu care s-a iubit timp de 25 de ani, ”Zânica” lui, Ileana Ciuculete. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro