FOTO/ What's Up, internat de urgență. Nu a mai rezitat până la operație. Prima imagine de pe patul de spital

+3 click pentru
galerie

FOTO/ What's Up, internat de urgență. Nu a mai rezitat până la operație. Prima imagine de pe patul de spital © spynews

What's up a ajuns de urgență la spital. Chiar dacă a artistul a afirmat că va fi supus unei operații cât mai curând, se pare că nu a mai rezistat durerilor și a ajuns direct la camera de gardă în urmă cu puțin timp. Noi avem primele imagini.

Anul nu a început deloc bine pentru What's Up. Dacă la finalul lui 2019 acesta a fost implicat într-un scandal ce a ținut multe zile numele său pe primele pagini pentru că și-a agresat iubita, acum problemele de sănătate nu-i dau pace celebrului cântăreț. 

Surprins în urmă cu doar câteva zile de paparazzi Spynews.ro, What's Up ieșea din spitalul Floreasca acolo unde a mers pentru investigații asupra problemelor pe care le are. Cântărețul suferă de hernie de disc și trebuie operat, iar dacă aceasta afirma că va trebui să mai aștepte o săptămână până la operație, lucrurile nu stau așa cum au fost planificate. "Din păcate, viața mă pune la colț și mi-a dat o hernie d-asta de disc, dar nu e nimic, îmi văd de muzică. O să mă operez și totul va fi bine. Am o dublă hernie de disc, dar nu mai e dublă hernie de disc, trebuie să mă opereze. Trebuie să stau în pat o săptămână și după o să mă opereze.", spunea What's Up în urmă cu doar câteva zile.

În seara aceasta cântărețul  nu a mai rezistat durerilor de spate ce îi dau mari bătăi de cap și a ajuns de urgență pe patul de spital. ”M am internat azi de urgență. Nu mai puteam. Trebuia să mă operez vineri, dar după 2 zile la pat plin de durere am hotarât să vin de urgență”, a spus în exclusivitate pentru Spynews.ro 

În ultima perioadă lucrurile nu au stat deloc bine pentru cântăreț. După scandalul în care a fost implicat împreună cu iubita sa, artistul a ajuns la secția de poliție acolo unde polițiștii l-au încătușat datorită comportamentului nepotrivit. Situația dintre el și Alice Badea, iubita sa, a fost rezolvată, iar acum tânăra este alături de cântăreț în momentele de suferință prin care trece. 


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro