What's Up se luptă cu problemele de sănătate! Ce a păţit artistul

+4 click pentru
galerie

What's Up se luptă cu problemele de sănătate! Ce a păţit artistul © arhivă

După incidentul în care a fost implicat, conform căruia ar fi agresat-o pe iubita lui, Alice Badea, What's Up şochează din nou, însă de această dată cu o problemă de sănătate.

După incidentul care a avut loc, Whatzy a decis să se retragă pentru o perioadă din atenţia publicului, păstrând legătura cu fanii din când în când pe contul de Instagram. Recent, artistul a postat o fotografie cu rezultatele care au ieşit în urma unor analize. Făcând haz de necaz ca de obicei, What's Up a scris în descrierea pozei problemele cu care se confruntă. Mare ne-a fost mirarea când, la nici 5 minute de la postare, What's Up a şters fotografia, aşa cum face de fiecare dată după ce pune ceva pe contul său. 

"#😂 Să fie un tatuaj?! NU, ESTE DOAR DUBLA MEA HERNIE DE DiSC😂
BiNE ai venit 2020!
p.s. Arată frumos ca tatuaj!🥳"
., a scris artistul pe contul său de socializare, în dreptul pozei.  

Şi-a agresat iubita

În luna decembrie a anului 2019, What's Up a fost implicat în scandalul conform căruia a agresat-o pe Alice Badea, iubita lui. Artistul a fost ridicat de poliţie şi încătuşat, devenind agresiv cu oamenii legii. 

Iubita a povestit pe scurt ce s-a întâmplat şi a declarat pentru Antena Stars că îi pare rău că a sunat la 112. "Noi, de ceva vreme, avem nişte divergenţe personale. El are o perioadă foarte grea, a avut un an foarte greu, iar eu, în ultima perioadă, am început să obosesc să-l susţin şi l-am respins. Ne-am certat, a venit la mine, am ieşit pe hol, ne-am certat, a venit înapoi, ne-am certat şi n-am mai rezistat. Când l-am condus la lift a împins uşa şi mi-a prins degetul. M-am speriat şi am sunat la poliţie pentru că nu ştiam ce să fac. Îmi pare rău că am sunat la poliţie, dar în momentul acela am simţit că nu mai şi asta am făcut", a spus Alice Badea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro