Fotografii cu Mihai Trăistariu, pe un site pentru adulți! Ce spune artistul în apărarea sa: “Am făcut asta asumat, deși mi-a fost o jenă teribilă”

+3 click pentru
galerie

Fotografii cu Mihai Trăistariu, pe un site pentru adulți! Ce spune artistul în apărarea sa: “Am făcut asta asumat, deși mi-a fost o jenă teribilă” © Instagram

Face ce face și iar ajunge în atenția presei! Mai multe fotografii cu Mihai Trăistariu în care apare dezbrăcat au apărut pe un site pentru adulți. Dată fiind situația de față, artistul s-a văzut nevoit să facă puțină lumină și să pună capăt tuturor speculațiilor!

Nu mai este un secret pentru nimeni că Mihai Trăistariu este una dintre cele mai bune voci de la noi din țară, devenind consacrat datorită timbrului special de care a dat dovadă de-a lungul anilor și nu numai. Lăsând deoparte domeniul artistic, cântărețul și-a șocat fanii după ce au apărut mai multe fotografii cu el nud pe un site pentru adulți.

”Mi-a fost o jenă teribilă”

Potrivit click.ro, artistul a recunoscut că pozele îi aparțin, la fel și contul. De asemenea, Mihai a completat că a recurs la acest gest de teamă să nu-și piardă atenția fanilor. Și cum este conștient de calitățile sale, artistul nu se dă cu una cu două. Doritoarele care voiau să aibă acces la fotografiile cântărețului, trebuiau să plătească un abonament lunar de 5 dolari.

În plus, Mihai a publicat link-ul de la site și pe contul de Facebook, acolo unde are mai multe poze și materiale video. Și pentru că nu îi este deloc jenă cu corpul său, artistul a fost model și pentru o firmă de chiloţi, înregistrând o reclamă în valoare de 10.000 de euro.

Gurile rele și speculațiile l-au enervat la culme pe artist, care s-a văzut nevoit să facă lumină în acest caz. Își asumă tot ceea ce a făcut, însă se simte foarte jenat. De asemenea, Mihai a ținut să completeze că site-ul respectiv nu este unul pentru adulți, fiind mai multe vedete prezente acolo. 

”Dispărusem din showbiz, în 2015, eram puţin speriat, lumea nu mai vorbea despre mine. Şi atunci am făcut asta strict asumat şi în cunoştinţă de cauză deşi mi-a fost o jenă teribilă. Pe acest site sunt şi alte vedete, nu e site pentru adulţi!”, a spus Mihai pentru sursa citată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro