Monica Anghel, ai toate motivele să fii mândră de el! Gestul superb făcut de fratele artistei, de ziua lui

+3 click pentru
galerie

Monica Anghel, ai toate motivele să fii mândră de el! Gestul superb făcut de fratele artistei, de ziua lui © Facebook

Monica Anghel are toate motivele să fie mândră de fratele său. Alexandru Anghel este un bărbat stăpân pe el, cu o familie frumoasă, cu copii minunaţi, cu o soţie care îl iubeşte enorm, astfel că are toate motivele să se simtă împlinit. Şi pentru că viaţa i-a oferit tot ce a vrut, fratele Monicăi Anghel a ţinut să fie recunoscător pe măsură.

Alexandru Anghel, gest superb de ziua lui de naştere

Aşa cum spuneam, Monica Anghel are toate motivele să fie fericită că are un frate precum Alexandru. Acesta a făcut un gest prin care a uimit pe toată lumea. În urmă cu câteva zile, Alexandru Anghel a împlinit o frumoasă vârstă şi şi-a invitat prietenii la ziua lui. Însă nu oricum. Fratele Monicăi Anghel i-a rugat pe aceştia să nu îi cumpere cadouri, iar banii pe care i-ar fi putut da pe daruri să-i doneze.

Alexandru Anghel a decis, practic, să-şi doneze ziua de naştere pentru a strânge fonduri pentru copiii cu probleme neuromotorii. Gestul său a fost primit cu mare căldură de prietenii săi, care au venit în număr mare şi au făcut donaţii, iar dintre invitaţi a făcut parte, fireşte, şi Monica Anghel.

"Pe data de 25 Octombrie vă invit la ziua mea! Ca şi anul trecut, îmi donez ziua de naştere, iar banii pe care i-aţi da pe cadouri, prefer să ajungă la copiii cu probleme neuromotorii", a scris Alexandru Anghel pe Facebook, înainte de ziua sa de naştere.

Monica Anghel, relaţie perfectă cu fratele ei

Monica şi Alexandru Anghel au o relaţie perfectă şi se înţeleg cum nu se poate mai bine. Cei doi au crescut împreună, au împărţit bune şi rele, reuşind să se sprijine unul pe celălalt. De asemenea, cei doi fac echipă şi în noul sezon de la Te cunosc de undeva, emisiune pe care o puteţi urmări în fiecare sâmbătă seara, pe Antena 1.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro