Gabi Balint este în culmea fericirii, la mai bine de o lună de la infarctul suferit. "Sunt mândru de tine"

+3 click pentru
galerie

Gabi Balint este în culmea fericirii, la mai bine de o lună de la infarctul suferit. "Sunt mândru de tine" © Facebook

Gabi Balint a trecut prin cele mai grele momente din viaţa lui, în urmă cu mai bine de o lună, atunci când a suferit un infarct. Fostul fotbalist a fost salvat în ultima clipă, iar acum şi-a revenit complet.

Au fost momente grele pentru familia lui Gabi Balint, care a suferit un infarct pe data de 21 septembrie. Fostul mare jucător a ajuns în stare gravă la spital, însă medicii au reuşit să-l salveze, Gabi Balint a fost operat şi i-au fost montate trei stenturi la inimă. Fostul fotbalist şi-a revenit destul de repede. El le-a mulţumit tuturor celor care s-au îngrijorat de starea sa şi chiar a ţinut să le aducă la cunoştinţe destul de des informaţii despre el, drept recunoştinţă pentru atenţia primită.

Gabi Balint, în culmea fericirii

Aşa s-a întâmplat şi astăzi, când Gabi Balint a împărtăşit cu prietenii săi virtuali una dintre cele mai mari bucurii ale sale. Fetiţa lui cea mică, Roa, împlineşte o frumoasă vârstă, iar tatăl său este cum nu se poate mai mândru de ea. De asemenea, Gabi Balint a transmis şi un mesaj pe reţelele sociale pentru fetiţa pe care o are din relaţia cu Raluca Petrică. "Trec anii, tu creşti frumos şi eu sunt mândru de tine! ❤ La mulţi ani, Roa. Te iubeşte tati", a scris fostul fotbalist pe Facebook.

De asemenea un mesaj la fel de emoţionant pentru micuţă l-a transmis şi celălalt tătic al fetiţei, Alexandru Anghel. Fratele Monicăi Anghel se iubeşte de ani buni cu Raluca Petrică alături de care se bucură de o familie superbă. "La mulți ani plini de noroc, Roa noastră minunată, frumoasă şi talentată! Te iubim mult, păpuşică!🥳❤😍", a scris Alexandru Anghel pe Facebook. 

Şi pentru ca ziua pentru cea mică să fie una perfectă, părinţii i-au organizat o petrecere ca la carte, totul pentru ca micuţa Roa să fie cea mai fericită de ziua sa de naştere.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest