Gabi Balint este în culmea fericirii, la mai bine de o lună de la infarctul suferit. "Sunt mândru de tine"

+3 click pentru
galerie

Gabi Balint este în culmea fericirii, la mai bine de o lună de la infarctul suferit. "Sunt mândru de tine" © Facebook

Gabi Balint a trecut prin cele mai grele momente din viaţa lui, în urmă cu mai bine de o lună, atunci când a suferit un infarct. Fostul fotbalist a fost salvat în ultima clipă, iar acum şi-a revenit complet.

Au fost momente grele pentru familia lui Gabi Balint, care a suferit un infarct pe data de 21 septembrie. Fostul mare jucător a ajuns în stare gravă la spital, însă medicii au reuşit să-l salveze, Gabi Balint a fost operat şi i-au fost montate trei stenturi la inimă. Fostul fotbalist şi-a revenit destul de repede. El le-a mulţumit tuturor celor care s-au îngrijorat de starea sa şi chiar a ţinut să le aducă la cunoştinţe destul de des informaţii despre el, drept recunoştinţă pentru atenţia primită.

Gabi Balint, în culmea fericirii

Aşa s-a întâmplat şi astăzi, când Gabi Balint a împărtăşit cu prietenii săi virtuali una dintre cele mai mari bucurii ale sale. Fetiţa lui cea mică, Roa, împlineşte o frumoasă vârstă, iar tatăl său este cum nu se poate mai mândru de ea. De asemenea, Gabi Balint a transmis şi un mesaj pe reţelele sociale pentru fetiţa pe care o are din relaţia cu Raluca Petrică. "Trec anii, tu creşti frumos şi eu sunt mândru de tine! ❤ La mulţi ani, Roa. Te iubeşte tati", a scris fostul fotbalist pe Facebook.

De asemenea un mesaj la fel de emoţionant pentru micuţă l-a transmis şi celălalt tătic al fetiţei, Alexandru Anghel. Fratele Monicăi Anghel se iubeşte de ani buni cu Raluca Petrică alături de care se bucură de o familie superbă. "La mulți ani plini de noroc, Roa noastră minunată, frumoasă şi talentată! Te iubim mult, păpuşică!🥳❤😍", a scris Alexandru Anghel pe Facebook. 

Şi pentru ca ziua pentru cea mică să fie una perfectă, părinţii i-au organizat o petrecere ca la carte, totul pentru ca micuţa Roa să fie cea mai fericită de ziua sa de naştere.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro