Gabi Tamaş a comis-o din nou! Toată lumea îl caută, dar parcă l-a înghiţit pământul. "Nu am idee unde e"

Gabi Tamaş a comis-o din nou! Toată lumea îl caută, dar parcă l-a înghiţit pământul. "Nu am idee unde e"

În urmă cu o săptămână, Gabi Tamaş şi-a prelungit contractul cu echipa israeliană Hapoel Haifa, însă a devenit din nou protagonistul unui episod antologic. Când toată lumea credea că şi-a băgat minţile-n cap, a părăsit cantonamentul echipei sale şi nimeni nu ştie nimic de el!

Echipa sa, Hapoel Haifa se află, în aceste zile, în cantonament în România, unde a disputat o partidă amicală cu CS Mioveni, scor 2-0, urmând să joace împotriva celor de la Rapid Bucureşti, luni, de la ora 18.

După partida de sâmbătă cu CS Mioveni, Gabi Tamaş şi colegii său au primit acceptul să iasă în oraş, cu condiţia de a se înnopta la hotelul unde sunt cazaţi. Numai că fostul internaţional a avut alte planuri, iar de mai bine de 12 ore nimeni nu ştie nimic de el.

Gabi Tamaş a postat, în seara de sâmbătă spre duminică, pe conturile sale de socializare o fotografie cu colegii săi de echipă, la unul din restaurantele din Bucureşti, însă nu s-a mai întors la hotel de atunci. Nimeni din structura clubului n-a reuşit să-i dea de urmă controversatului fotbalist.

Nu am idee unde e Tamaș. Nu sunt la hotel. Când mă voi întoarce, voi analiza situația”, a spus patronul echipei din Israel, Yoav Katz.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro