Gabriela Cristea a renunţat la dulciuri, dar nu pentru mult timp! Poftele de graviduţă şi-au spus cuvântul

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, pofte de graviduţă © captură video

Înainte de a intra în direct la emisiunea "Te iubesc de nu te vezi", prezentatoarea Gabriela Cristea s-a confruntat cu poftele de graviduţă! Frumoasa moderatoare de la Antena Stars a văzut una dintre concurente cum desfăcea un pachet de napotalitane şi brusc, a simţit că-i sare inima!

Deşi renunţase la dulciuri de câteva luni, astăzi, Gabriela Cristea a făcut o excepţie şi şi-a satisfăcut pofta şi şi-a cumpărat o napolitană pe care a savurat-o cu zâmbetul până la urechi.

"Deci stăteam eu astăzi aşa şi ne pregăteam de emisiune şi când trec eu aşa de la toaletă, ca aşa e cu gravidele, când le auzi vin de la toaletă sau de la piaţă, după caz... Şi cum treceam eu aşa de la toaletă o văd pe doamna Ioana... Credeţi-mă, eu am mâncat dulce la început de sarcină, acum nu mai vreau, nu mai pot. Şi trec eu pe aici şi când mă uit aşa... şi acum îmi plouă în gură. Desfăcea doamna ioana un pachet de la napolitane de mi-a stat inima. Mă, băiatule! Foşnea cu atâta poftă ambalajul de mi-a plouat în gură. N-ai văzut aşa ceva. Ce-am văzut. (...)Şi mă duc repede la automat şi zic <Doamne! Dă doamne să aibă napolitane că dacă nu, e prima dată când poftesc ceva> şi mi-am luat de acolo o napolitană şi am rezolvat problema.", a mărturisit Gabriela Cristea în platoul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi".

Frumoasa moderatoare de la „Te iubesc de nu te vezi” urmează să devină mamă pentru a doua oară, în primăvara acestui an. Gabriela Cristea va aduce pe lume cea de-a doua fetiță.

Pe Gabriela Cristea o puteți vedea în fiecare săptămână, de luni până sâmbătă, pe Antena Stars, începând cu ora 18:45, în cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". Cei care își caută jumătatea se pot înscrie la cel mai tare dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro