Gabriela Cristea, atac dur la adresa celor care îi critică silueta! „Sunt nervoasă pe mimozele care spun că e ușor să slăbești”

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, atac dur la adresa celor care îi critică silueta! „Sunt nervoasă pe mimozele care spun că e ușor să slăbești” © Instagram

Gabriela Cristea este una dintre cele mai bune prezentatoare tv. Vedeta a slăbit şi se luptă în continuare cu kilogramele în plus, deoarece îşi doreşte să ajungă la silueta care a consacrat-o. În ultima perioadă, s-a săturat de toate persoanele care comentează fără sens, aşa că, a pus piciorul în prag! 

De-a lungul anilor, Gabriela Cristea s-a tot luptat cu kilogramele în plus. A slăbit şi s-a îngrăşat brusc, mai ales după ce a născut ultima oară. Drept urmare, a decis că este momentul să se apuce de diete şi sport, pentru a reveni la silueta care a consacrat-o.

Brunetei nu îi este uşor să slăbească, procedura în sine fiind una complexă pentru fiecare persoană. Combină sportul cu alimentaţia sănătoasă, iar de curând, a apelat la o firmă care îi aduce porţiile de mâncare în fiecare zi. "Mă chinui. Îmi trimit mâncare de 1.200 de calorii pe zi, dar eu mănânc cred că jumătate din ceea ce primesc”, a povestit Gabriela.

„Cântarul este cel mai mare dușman al vieţii mele"

Prezentatoarea tv se chinuie să ardă caloriile şi să ajungă la trupul mult dorit. În ultima perioadă, lumea a tot judecat-o şi a comentat la adresa siluetei ei. Aşa că, s-a săturat de toate gurile rele şi a decis să pună piciorul în prag, enervându-se teribil, mai ales atunci când aude "mimoze" care susţin că au slăbit ca prin minune. 

„La început m-am chinuit să mă opresc din mâncat, până când mi s-a micșorat stomacul. Încerc să nu beau apă foarte multă, mai exact beau treptat, pe parcusul zilei, ca să nu mi se mărească stomacul. Nu e deloc ușor și sunt foarte nervoasă pe toate mimozele care zic: „E foarte ușor, am slăbit foarte ușor, nu am făcut nimic să slăbesc", a continuat ea. 

Are de gând să slăbească fără să se urce pe cântar şi aşteaptă să vadă rezultatele muncii ei la final. În trecut, când a mai încercat alte remedii pentru a slăbi, bruneta se cântărea foarte des şi observa că cifrele nu scad deloc, aşa că, la nervi, a aruncat cântarul şi l-a spart, a povestit ea pentru Libertatea.ro

„Cântarul este cel mai mare dușman al vieții mele. Refuz să mă mai urc pe el, eu am mai avut tentative să mai slăbesc și în timp ce alăptam și încercam să mănânc așa, cu cap, să pot să am resurse și pentru Iris și, în același timp, să și slăbesc. Și când vedeam că acul cântarului nu se mișcă și eu mănânc trei frunze și o păpădie, i-am tras un picior, la propriu. Era din sticlă, mamă, dacă îl sparg, am îmbulinat-o! Și am zis: gata, până aci! Deci este foarte greu”, a zis ea pentru sursa citată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro