Gabriela Cristea așteaptă să aducă pe lume cel de-al doilea copil: „Au început emoțiile acelea mari”

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea așteaptă să aducă pe lume cel de-al doilea copil: „Au început emoțiile acelea mari” © Instagram

Mult a fost, puțin a rămas! Frumoasa Gabriela Cristea mai are doar câteva zile până când va deveni mămică pentru a doua oară și pune la punct ultimele detalii pentru cea de-a doua naștere. 

Gabriela Cristea s-a pregătit cum nu se poate mai bine pentru aducerea pe lume a bebelușei pe care o poartă în pântece. Frumoasa moderatoare a pregătit camera fetiței până în cel mai mic detaliu, iar acum nu i-a rămas decât să aștepte marele eveniment. 

„A venit mobila bebelușei🙈👸🏻🤗❤️ Au început emoțiile acelea mari” a scris Tavi Clonda, despre cei doi, într-o postare făcută pe Instagram. 

Gabriela Cristea se simte excelent și merge regulat la controale, pentru a se asigura că totul este în regulă cu ea și sarcina iar de curând a finalizat decorarea camerei bebeluşei, care arată ca în povești. 

Sume colosale, pentru tot ce-i mai bun!

Gabriela Cristea nu s-a zgârcit deloc atunci când a venit vorba de copiii ei, așa că frumoasa moderatoare, mai în glumă, mai în serios, a povestit că a cheltuit o adevărată avere!

„Nu am calculat exact, dar cheltuielile cu bebeluşul sunt cam ca cele pentru a-ţi ţine copilul la facultate (...) Am venit repede repede să cumpărăm un covor. Sunt ca <<Stan şi Bran>>, de pe-un picior pe altul dar de mâine chiar nu voi mai face nimic! Sunt încântată că am luat 100% produse româneşti” a povestit Gabriela despre cum se pregătesc de venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro