Gabriela Cristea, foc şi pară în direct! "Ai profitat de latura noastră afectivă"

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, foc şi pară pe un concurent © captură video

Gabriela Cristea a primit astăzi de la telespectatori, o veste care a şocat-o. După ce a povestit despre dorinţa de a se face ecologistă, îndrăgita prezentatoare a ţinut să lămurească o situaţie care i-a ridicat câteva semne de întrebare înainte de a intra în direct. 

Se pare că un concurent de la emisiunea ei, "Te iubesc de nu te vezi", a ajuns în alt platou de televiziune pentru a-şi găsi jumătatea şi s-a întors ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Dorind să nu lase întrebările fără răspunsuri, Gabriela Cristea a expus situaţia cu sinceritate şi a primit într-adevăr, răspunsurile pe care le aştepta. 

"Am de lămurit o situaţie şi aş vrea să încercăm să o şi lămurim. În primul rând, vă mulţumesc vouă, celor de acasă, pentru promptitudinea de care daţi dovadă şi pentru faptul că sunteţi atenţi atunci când vine vorba de participanţii noştrii şi nu numai, de emisiunea noastră în general (...) Pe unde se putea, acolo am primit mesaje în ceea ce-l priveşte pe Mike. Telespectatorii ne-au informat că tu astăzi ai apărut la o altă emisiune, Mike. Şi că-ţi cauţi jumătatea prin tot Bucureştiul şi la toate studio-urile de televiziune. Ba mai mult decât atât, tu acolo ai susţinut că ai alt job şi că eşti singur din alte motive decât ne-ai spus nouă când ai venit la noi la emisiune", a spus Gabriela Cristea, în platoul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi".

După ce concurentul pe care s-a supărat îndrăgita prezentatoare a lămurit situaţia, şi-a cerut scuze şi a mărturisit că este disperat să-şi găsească jumătatea, Gabriela Cristea a luat hotărârea de a-i mai acorda o şansă şi de a-l ajuta în continuare, semn că prezentatoarea are într-adevăr, un suflet bun, pregătit oricând să ierte şi să acorde o nouă şansă persoanelor aflate la nevoie. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro