FOTO / Gabriela Cristea și-a surprins fanii, cu puțin timp înainte să nască: „Hărnicuță”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Gabriela Cristea și-a surprins fanii, cu puțin timp înainte să nască: „Hărnicuță” © captură video

Dintr-un moment în altul, Gabriela Cristea urmează să devină mămică pentru a doua oară. Potrivit spuselor vedetei, azi sau mâine o va aduce pe lume pe cea de-a doua fetiță a ei și a lui Tavi Clonda. Ei bine, și dacă vă gândeați că este extrem de relaxată și își petrece timpul în pat, aflați că Gabriela Cristea nu stă locului nici când mai are un pic și naște!

Frumoasa moderatoare de la Antena Stars este extrem de activă și relaxată, iar sarcina nu i-a pus deloc probleme. Chiar dacă mai are o zi sau două până naște, Gabriela Cristea, perfecționistă fiind, nu neglijează nicio clipă lucruile pe care trebuie să le facă prin casă. 

Așa se face că de curând, Tavi Clonda și-a fotografiat soția graviduță în timp ce cusea la mașina de cusut o draperie. Tavi Clonda a postat imaginea cu frumoasa vedetă pe Instagram, iar fanii au fost foarte încântați. „Hărnicuță” a scris Tavi Clonda, în dreptul postării de pe rețeaua de socializare, cu frumoasa lui soție.

„Foarte drăguț, nu știam că știi să coși / Naștere ușoară și multă sănătate 😚 / ❤️😘😘😍❤️ Gabi tu chiar esti minunată, a știut Tavi ce alege 👏👏🏻” i-au comentat fanii, lui Tavi Clonda. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro