Reacţia genială a Gabrielei Cristea, după ce o internaută a criticat-o. Vedeta i-a dat imediat peste nas

+4 click pentru
galerie

Reacţia genială a Gabrielei Cristea, după ce o internaută a criticat-o. Vedeta i-a dat imediat peste nas © Instagram

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, dar, nu-i aşa, fiecare pădure mai are şi uscăciunile ei, cum spune o vorbă veche din popor, astfel că nici vedeta nu duce lipsă de critici.

Chiar dacă oamenii o iubesc şi îi transmis mereu mesaje care mai de care mai frumoase, există şi oameni care au o "plăcere deosebită" de a-i critica pe alţii în văzul tururor. Acesta este şi cazul uneia dintre urmăritoarele de pe Instagram ale Gabrielei Cristea. Aceasta a criticat-o pe îndrăgita prezentatoare, însă replica celei din urmă nu a întârziat să apară.

Gabriela Cristea a profitat de un moment de respiro şi s-a fotografiat, iar imaginea a postat-o pe reţelele sociale, alături de o descriere simpatică. "Tânără şi neliniştită", a scris Gabriela Cristea.

Internauta în cauză a reacţionat imediat, făcând o glumă ceva cam... nesărată.

"Neliniştită poate....dar tânăra nu prea", a fost comentariul internautei. Reacţia Gabrielei Cristea nu a întârziat să apară. Diplomată ca de fiecare dată şi cu un bun simţ ieşit din comun, îndrăgita vedetă de la Antena Stars i-a răspuns imediat acesteia într-un fel cât se poate de frumos.

"Tinereţea e o stare de spirit, iar eu chiar mă simt tânără", a scris Gabriela Cristea.

În acelaşi sentiment cu vedeta au fost şi ceilalţi internauţi, care i-au transmis acesteia mesaje care mai de care mai frumoase, complimentându-o pentru tot ceea ce face pentru fanii săi, dar şi pentru fapul că are mare grijă de ea, reuşind să îmbine viaţa de mămică şi de soţie cu cariera.

Pe Gabriela Cristea o puteţi vedea în fiecare zi, de luni până sâmbătă, la cârma emisiunii "Like a Star" de la Antena Stars, unde vă pregăteşte surprize care mai de care mai interesante.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro