FOTO / Gabriela Cristea, surprinsă de fiica ei! Ce a putut să facă micuța Victoria, la numai 2 anișori

+3 click pentru
galerie

FOTO / Gabriela Cristea, surprinsă de fiica ei! Ce a putut să facă micuța Victoria, la numai 2 anișori © Instagram.com

Gabriela Cristea este o mămică de nota 10! Frumoasa moderatoare are o familie de vis, 2 fetițe minunate, dar și un soț extraordinar, care o ajută în tot și în toate. De curând, Gabriela Cristea a împărtășit cu fanii ei o vestea care pe aceștia i-a bucurat enorm. 

Pe zi ce trece, fetițele Gabrielei Cristea îi oferă frumoasei moderatoare tot mai multe motive de bucurie. Micuța Victoria, care are 2 anișori și câteva luni, și-a surprins mama în cel mai frumos mod cu putință. 

Gabriela Cristea, surprinsă de fetița cea mare

Pe pagina ei de Instagram, Gabriela Cristea a postat o fotografie care le-a topit inimile fanilor săi! Mai exact, la ceas de seară, Victoria, fiica cea mare a moderatoarei i-a făcut o surpriză de proporții mamei sale. 

Fetița s-a apucat să „o coafeze” pe Gabriela Cristea, iar frumoasa vedetă a fost atât de încântată de surpriza primită din partea fiicei sale, încât a împărtășit totul cu fanii săi de pe Instagram șli chiar a postat și un mesaj emoționant. 

„De acum are cine să mă coafeze acasa” a scris Gabriela Cristea. Cele două au fost cu zâmbetul pe buze și extrem de fericite, iar Gabriela Cristea este o mămică model.

Gabriela Cristea, femeie de succes!

Pe lângă faptul că este implicată în numeroase proiecte, frumoasa prezentatoare de la Antena Stars este și o gospodină desăvârșită, dar și o soție pe care orice bărbat și-ar dori-o. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro