Cum au ales Gabriela Cristea și Tavi Clonda verighetele. Cei doi au ajuns la altar după 7 ani de relație

+4 click pentru
galerie

Cum au ales Gabriela Cristea și Tavi Clonda verighetele. Cei doi au ajuns la altar după 7 ani de relație © Instagram

Pe 24 august, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns în fața altarului după 7 ani de relație și după 4 ani de la cununia civilă. Cei doi s-au distrat pe cinste în cadrul unei petreceri restrânse, ținută chiar în curtea casei lor. Printre celelalte elemente care au atras atenția tuturor invitaților s-au numărat și verighetele pe care le-au ales cei doi, căci au fost cu adevărat inedite și personalizate pe stilul fiecăruia. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns la altar după 7 ani de relație și sunt cei mai fericiți. Cei doi au ținut o petrecere pe cinste în curtea casei lor și s-au distrat până spre dimineață. În exclusivitate pentru Antena Stars, cei doi au povestit cum au ales verighetele și le-au arătat tuturor cât de inspirați au fost pentru alegerea lor. 

Verighete superbe, din aur alb și diamante

Gabriela Cristea și-a ales o verighetă finuță, cu diamant, în timp ce Tavi Clonda a optat pentru o verighetă mai lată, are se potrivește de minune cu stilul lui rock. 

„Să se potrivească cu stilul meu rock, un rock mai elegant. Eu trebuie să cânt și la chitară și trebuie să meargă. Este o verighetă 3D, e și aur alb, e și diamant...” a spus Tavi Clonda, pentru Antena Stars. 

„A mea este un pic mai fină pentru că nu puteam să mi-o fac atât de lată, dar e același model” a spus și Gabriela Cristea. De asemenea, frumoasa moderatoare a mărturisit că a făcut pentru petrecere 300 de sarmale și meniul de la nunta ei cu Tavi Clonda a fost unul tradițional. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro