El este ultimul om care a stat de vorbă cu Aurelian Preda. Ce a făcut artistul cu o zi înainte să moară

El este ultimul om care a stat de vorbă cu Aurelian Preda. Ce a făcut artistul cu o zi înainte să moară © Captură

I-a fost alături lui Aurelian Preda în ultimele zile de viaţă şi, de fiecare dată când cântăreţul ajungea la Viena, apela la el! Este vorba despre confidentul lui Aurelian Preda, George Craioveanu. Bărbatul a oferit detalii neştiute despre regretatul artist la "Acces Direct".

Ce s-a întâmplat în ultimele clipe din viaţa lui Aurelian Preda

George Craioveanu a fost ultimul prieten care a stat de vorbă cu Aurelian Preda înainte de a se stinge. Invitat la Acces Direct, George Craioveanu a povestit ultimele clipe din viaţa regretatului artist. Astfel, el a venit la Viena, acolo unde George Craioveanu locuia pentru a-şi face un control. La doar o zi distanţă, Aurelian Preda se stingea în clinica privată la care venise.

Luni, când a ajuns în Viena, însă, artistul a mers la masă alături de George Craioveanu şi de un alt prieten. După ce a mâncat doar o supă, le-a spus celor doi că nu mai poate merge în oraş şi că preferă să rămână la cazare pentru a se odihni. La doar câteva ore distanţă, Aurelian Preda era transportat de urgenţă la spital, după ce i se făcuse rău. A doua zi, din păcate, regretatul artist pleca într-o lume mai bună.

"M-a sunat înainte să vină la Viena şi mi-a spus că trebuie să se interneze la clinică. El a venit luni şi marţi a decedat. El a mâncat doar o supă şi apoi am mers cu el la o pensiune unde era cazat şi ne-a spus că nu mai merge cu noi în oraş. A rămas acolo şi a doua zi urmam să mergem la clinică, numai că între timp, în acea seară, ne-a sunat doctorul şi ne-a spus că prietenul nostru a fost luat de la pensiune şi este în comă. A fost un şoc şi pentru noi. Era foarte normal la cap, doar că avea o vorbire foarte grea, când am ajuns la spital", a spus George Craioveanu la "Acces Direct".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro