Gest superb făcut de vloggerii de la noi pentru Robert, bebeluşul căruia îi trebuie 2,1 milioane de dolari ca să trăiască. Cum vor să-l ajute

+3 click pentru
galerie

Gest superb făcut de vloggerii de la noi pentru Robert, bebeluşul căruia îi trebuie 2,1 milioane de dolari ca să trăiască. Cum vor să-l ajute © Instagram

Povestea lui Robert, bebeluşul căruia îi trebuie 2,1 milioane de dolari pentru a trăi, a cutremurat o ţară întreagă. Mai multe vedete de la noi şi-au unit forţele şi i-au rugat pe fanii lor să-l ajute.

Printre cei mai implicaţi în acest caz au fost vloggerii din mediul online. În frunte cu Ioana Grama, aceştia i-au rugat pe urmăritorii lor să doneze, fiecare cât poate, pentru că doar aşa se va putea strânge suma colosală pentru micuţ.

Mama lui Robert, Irina Grabazei, a lansat un apel în spaţiu public, rugându-i pe toţi cei care pot să-l ajute pe copilaşul ei să trăiască. Robert s-a născut cu o afecţiune extrem de rară şi gravă, iar pentru salvarea lui există un remediu. Un vaccin în valoare de 2,1 milioane de dolari, bani pe care părinţii micuţului nu îi deţin.

Vloggerii au hotărât să-i acord ajutor micuţului şi au decis să creeze un cont special pe Instagram, acolo unde şi-au donat din hainele lor, pe care să le cumpere cei care vor să-l ajute pe micuţ, banii mergând exclusiv către cazul său. Dintre vloggerii care şi-au donat din haine fac parte Ioana Grama, Gabriela Atanasov, Alina Ceuşan, Laura Giurcanu şi Irina Deaconescu.

Ioana Grama a fost foarte fericită când a văzut că hainele pe care le-a donat au fost deja cumpărate, iar banii urmează să ajungă la părinţii lui Robert. Proaspătă mămică şi ea, Ioana Grama a decis să se dedice foarte mult acestui caz. Ba chiar a precizat că este dispusă să mai pună la bătaie câteva haine, totul pentru ca visul de a-l salva pe Robert să se împlinească cât mai repede.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro