Ioana Grama a plecat în prima vacanţă împreună cu fetiţa ei, la patru săptămâni de la naştere

+3 click pentru
galerie

Ioana Grama a plecat în prima vacanţă împreună cu fetiţa ei, la patru săptămâni de la naştere © Instagram

Ioana Grama a plecat în prima vacanţă împreună cu fetiţa ei. Vloggeriţa s-a bucurat din plin de destinaţia aleasă şi s-a mândrit şi cu silueta pe care şi-a recăpătat-o la doar patru săptămâni de la naştere.

Ioana Grama a plecat la munte împreună cu soţul şi cea mică. Drumul a fost unul încărcat de peisaje pitoreşti, iar cei trei s-au bucurat din plin de mica escapadă. 

Ioana grama are cu ce se mândri: o familie frumoasă şi o fetiţă care creşte sănătoasă şi iubită. Ioana Grama are tot ceea ce şi-a dorit şi poate să se bucure, în sfârşit, de tot ceea ce înseamnă familie. Îndrăgita vloggeriţă a vorbit despre problemele pe care le-a avut în familia sa, din cauza tatălui, aspecte care au afectat-o enorm. Tocmai de aceea, Ioana Grama şi-a dorit mult să devină mămică, lucru ce s-a şi întâmplat în urmă cu patru săptămâni.

Vloggeriţa a născut natural o fetiţă perfect sănătoasă, care i-a luminat viaţa şi a făcut-o să simtă bucuria în cel mai profund fel. Ayana este copilul perfect pentru mama ei, care este îndrăgostită iremediabil de micuţă.

Ioana Grama şi-a revenit după naştere

Totul îi merge din plin Ioanei Grama, ca să nu mai spunem de silueta vloggeriţei. Şatena arată din ce în ce mai bine şi şi-a revenit spectaculos la patru săptămâni de la naştere.

"Mă gândeam să încep aşa, un jurnal post partum, să vă arăt evoluţia corpului meu de după naştere, că eu sunt foarte mândră de ce se întâmplă cu el. Bine, de asta nu-s neapărat mândră, mai am foarte puţină burtă, care nu e burtă, e uterul, care nu s-a retras de tot. şi, Doamne ajută! Mai fac copii, dacă aşa o să arăt după fiecare. Glumesc, momentan nu mai fac!", a spus Ioana Grama pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro