Gheorghe Turda, scos din sărite în vacanța din Asia. Artistul e hotărât să-și facă dreptate: "Mă doare şi acum capul"

Gheorghe Turda, scos din sărite în vacanța din Asia. Artistul e hotărât să-și facă dreptate: "Mă doare şi acum capul" © Arhiva

Gheorghe Turda călătorește foarte mult prin prisma meseriei. În vacanța recentă petrecută în Asia artistul a avut parte și de o experiență extrem de neplăcută și chiar s-a temut pentru viața lui.

Gheorghe Turda s-a cazat la un hotel exclusivist, de cinci stele, și a sperat că totul va decurge bine. În schimb, s-a trezit cu un corp de iluminat în cap, chiar când se afla în lift. Interpretul de muzică populară nu a lăsat lucrurile așa și este hotărât să își facă dreptate și să primească despăgubiri în urma incidentului.

"Azi mi s-a întâmplat un mic, dar periculos necaz. Am făcut o reclamaţie  managerului hotelului în care suntem găzduiţi", a povestit Gheorghe Turda pentru click.ro.

Accidentat în lift

Totul s-a petrecut în liftul hotelului din Camdodgia, acolo unde Gheorghe Turda a plecat în vacanță alături de un grup de români. Artistul a făcut o reclamație la compania hotelieră și așteaptă să i se facă dreptate. Gheorghe Turda spune că a avut dureri în urma incidentului, însă nu a avut nevoie de spitalizare.

"În liftul din hotelul în care am fost accidentat mi-a căzut pur şi simplu grilajul luminatorului în cap şi pe umăr. Mă doare şi acum capul", a mai spus Gheorghe Turda


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro