Gigi Becali, la căpătâiul lui Cristian Ţopescu. Latifundiarul din Pipera este răvăşit de moartea comentatorului sportiv

+3 click pentru
galerie

Gigi Becali, la căpătâiul lui Cristian Ţopescu © captura Antena Stars

Cristian Țopescu s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani, iar moartea lui a produs valuri de lacrimi și regrete din partea care au avut ocazia să îl cunoască.

Printre persoanele care s-au dus la căpătâiul celebrului comentator sportiv, la studiourile Televiziunii Române, pentru a-i aprinde o lumânare se numără și Gigi Becali, care a adresat o serie de cuvinte absolut sfâșietoare și pline de emoție la adresa personalității din lumea sportului. 

"Era om prea bun și atunci toți oamenii vin să-l ducă pe ultimul drum. Vizavi de el, de Nea Cristi, eu care nu eram așa un mare microbist și n-am fost un fanatic de fotbal, dar el avea un har de la Dumnezeu. În momentul când marca golul sau trăiai mai mult emoția lui decât golul sau decât reușita. Îmi aduc aminte că tata pupa televizorul și se uita pentru că știa că o să comenteze Cristian Țopescu. Așa ceva nu se mai naște." , a declarat Gigi Becali, la Antena Stars.

Citește și: Când va fi înmormântat Cristian Ţopescu

Cristian Țopescu a murit

Cristian Țopescu, cel mai cunoscut comentator sportiv român, a murit la vârsta de 81 ani, pe data de 15 mai.

”Domnul CRISTIAN GEORGE ȚOPESCU în vârstă de 81 de ani s-a internat marți, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă și tratament în secția de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, dr. Negoiță Silvius.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro