Hannelore de la "Insula Iubirii", prima declaraţie după ce s-a spus că s-a împăcat cu Bogdan: "Toată viaţa voi avea o sensibilitate pentru el"

+3 click pentru
galerie

Hannelore de la "Insula Iubirii", prima declaraţie după ce s-a spus că s-a împăcat cu Bogdan: "Toată viaţa mea voi avea o sensibilitate pentru el" © Facebook

Deşi au trecut doar câteva luni de când Hannelore şi Bogdan şi-au anunţat divorţul se pare că, uşor, uşor lucrurile au început să se mai liniştească între cei doi.  Mai nou, cuplul cel mai controversat de la "Insula Iubirii" își dau „inimioare" pe Instagram, semn că nu își poartă pică unul altuia. Iar de aici...  toată lumea a crezut că are loc mareaa împăcare. Însă Hannelore lămureşte întreaga situaţie.

După ce Bogdan, fost concurent la "Insula Iubirii", a vorbit în exclusivitate pentru spynews.ro şi a declarat că sub nicio formă nu este vorba de împăcare, Hannelore a făcut şi ea declaraţii. 

"E şi normal să rămânem în relaţii bune, nu crezi? Adică  am stat aproape opt ani de zile împreună. Trăim în acelaşi oraş, cum ar fi să nu ne salutăm? Nu mai comunicăm ca înainte, dar vorbim. Deocamdată nu, dar nu se ştie ce ne rezervă viaţa. Nu se ştie niciodată. Deocamdată nu se pune problema de nicio posibilă împăcare, pur şi simplu suntem într-o relaţie foarte bună. Da, ne-am întâlnit. Şi nu ne-am întâlnit singuri, ne-am întâlnit cu mai mulţi. De comun acord a fost şi despărţirea şi cred că dacă ar fi cazul, vreodată, de vreo posibilă împăcare, ar fi de comun acord şi asta. Eu, despre Bogdan, voi vorbi frumos toată viaţa mea şi toată viaţa mea voi avea o sensibilitate pentru el, pentru că a fost primul bărbat din viaţa mea", a spus Hannelore pentru Antena Stars. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro