I-a jignit pe români şi a plecat din ţară. Ce se întâmplă acum cu Aura Urziceanu. Artista are probleme de sănătate

I-a jignit pe români şi a plecat din ţară. Ce se întâmplă acum cu Aura Urziceanu. Artista are probleme de sănătate © Facebook

Aura Urziceanu este una dintre cele mai mari artiste de jazz de la noi. Ea a bucurat inimile publicului, ani la rândul, însă în final a uimit cu decizia pe care a luat-o. Aura Urziceanu a decis să plece din ţară, după ce s-a supărat pe acest popor.

În urmă cu câţiva ani, Aura Urziceanu era foarte revoltată şi a adus cuvinte jignitoare la adresa românilor. Totul a pornit de la o greşeală, aparent, banală. Una dintre persoanele însărcinate să se ocupe de pagina sa de Wikipedia a adăugat că aceasta ar fi de etnie romă. Atât i-a trebuit artistei, pentru că până la un întreg scandal nu a fost decât un pas. Aura Urziceanu a transmis mai multe mesaje extrem de dure pe blogul său, la acea vreme, având cuvinte grele la adresa oamenilor care au iubit-o.

"După cinci ani de urâțenii, răutăți și așa cum mi s-au înfățișat românii în majoritate, nu-mi dau nici cea mai mică portiță de a-i înțelege, admite… dimpotrivă! Sunt goi, fără conștiință, fără suflet, fără educație. Sunt 97-98% răi la suflet, invidioși, urâți, demenți și de o lașitate josnică! Sunt foarte periculoși, că te aduc în stare să-i vânezi și să-i împuști! Nu mă recunosc sub nicio formă prin defectele lor … și sunt plini. Tocmai de aceea renunț la cetățenia română", a scris Aura Urziceanu pe blog.

De asemenea, au existat voci potrivit cărora contul artistei ar fi fost vandalizat şi că aceste mesaje nu i-ar aparţine. Nu s-a aflat niciodată dacă mesajele dure sunt venite din partea artistei sau nu, pentru că Aura Urziceanu nu a ieşit niciodată în spaţiul public să facă afirmaţii în acest sens.

Aura Urziceanu s-a mutat în Canada

De ani buni, Aura Urziceanu a decis să se mute în Toronto. Chiar dacă şi-a părăsit ţara, oamenii nu au uitat-o, iar de curând, artista a fost invitată să cânte în cadrul unui spectacol în Ploieşti. Deşi, iniţial, a acceptat invitaţia, se pare că Aura Urziceanu nu a mai ajuns în cele din urmă, din auza unor probleme de sănătate cu care se confruntă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro