Ilie Năstase și Brigitte au divorțat. Și-au spus „adio” în mai puțin de 10 minute

+3 click pentru
galerie

Brigitte Năstase și Ilie Năstase © Sorin Cioponea

Ilie Năstase și Brigitte au divorțat! Controversatul cuplu și-a spus, în mod oficial, „adio”. Miercuri, cei doi s-au întâlnit la tribunal, unde au concluzionat un divorț care s-a executat în mai puțin de 10 minute.

Povestea dintre Ilie Năstase și Brigitte Năstase s-a încheiat! Cei doi și-au dat întâlnire dis de dimineață, pentru a semna documentele ce i-au separat și în fața legii.

În urma unei convenții semnate de ambii foști soți, Brigitte a rămas cu numele și cu bunurile achiziționate în timpul mariajului. Acest lucru vine, însă, după ce Ilie Năstase declarase că nu-i va lăsa nimic, nici măcar numele, cu doar o zi înainte.

„Eu sunt de acord. Nu o să îi las nimic, eu nu am copii cu ea şi nu am de ce să îi las. Nu mai vreau circul ăsta care a fost. Nu mă interesează. Nu am nicio treabă. E puţin urât să vii cu o zi înainte de divorţ să faci circ. Anul trecut erai cu Cazacu. Dacă nu vrei să îmi dai divorţul poate se supără Corneliu (n.r. actualul ei iubit). Eu? Nu! Fata cu care sunt are foarte bun simţ şi vrea să se termine mai întâi şi apoi intrăm în relaţie. (...) Numele nu i-l dau. Acum e prea devreme să spun (n.r. dacă îi pare rău). Te-am chinuit eu un an? Tu m-ai chinuit opt! Vă rog să mă scuzaţi, eu merg să mă culc”, a spus Ilie Năstase, în direct la „Xtra Night Show”.

CITEȘTE ȘI VIDEO / Brigitte Sfăt a pus detectivii pe urmele fostului iubit! "A fost un scandal foarte mare"

Mai exact, Brigitte Năstase a rămas cu câteva imobile, genți și niște pantofi de lux.

Ilie Năstase a ajuns primul la tribunal, urmat apoi, o oră mai târziu, de Brigitte Năstase. Cei doi s-au văzut, au semnat rapid actele de divorț, iar apoi au plecat tăcuți și parcă abătuți.

Deși Brigitte era indecisă în privința divorțului, iată că și-a făcut curaj până la urmă, printr-un simplu argument: „O să-i redeau libertatea. Nu voi face ce a făcut el anul trecut cu mine”. Declarația, în contextul în care Ilie Năstase refuzase, în urmă cu ceva vreme, să acorde partajul, pentru a o împiedica să-și refacă viața alături de iubitul de atunci, Cătălin Cazacu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro