IMAGINI BOMBĂ! Cuplul momentului din showbizul românesc, filmat în timp ce face nebunii în dormitor. Vă arătăm totul, fără perdea!

Imagini incendiare din dormitor, cu cel mai cunoscut cuplu din showbiz © spynews.ro

Imagini fierbinţi filmate în dormitor cu cel mai hot cuplu al momentului! www.spynews.ro, cel mai tare site tabloid din România, a pus mâna pe fotografiile incendiare în care EA - o bombă hot din showbiz - este satisfăcută şi dusă pe culmile plăcerii de EL - un milionar proaspăt intrat în lumea colorată a vedetelor de la noi.

Cel mai mediatizat cuplu din lumea pestriţă a vedetelor de la noi s-a filmat, în dormitor, în timp ce făcea nebunii. Imaginile, realizate chiar de ea în timp ce el este în... plină acţiune, îi prezintă în cel mai intim moment.

Dar să vă mai dăm câteva detalii despre înfierbântaţii amorezi. Ea - o blondă focoasă, cu bani, pe care orice bărbat și-o dorește. El - un milionar tinerel cu mașini de lux cu foarte mulți cai putere - i-a luat mințile.

Nu sunt împreună de mult timp. Azi se iubesc, mâine se șicanează! Azi sunt împreună, mâine se despart! Numele lor se află pe buzele tuturor și sunt și admirați, dar și invidiați, pentru tot ceea ce dețin, dar și pentru modul în care știu să se expună și să-și vândă imaginea. Au fost recent într-o escapadă amoroasă de lux, acolo unde s-au răsfățat cu preparate delicioase și cu băuturi fine, dar s-au întors pe meleaguri românești. Aceste detalii sunt nimic pe lângă imaginile surprinse cu cei doi, în intimitate.

Fără vreo lipsă de inhibiții, ea, blondina focoasă l-a filmat pe el, în patul matromonial, în timp ce... își făcea treaba, acolo, jos! 🙈Ei bine, da! L-a filmat în timp ce o ducea pe culmile plăcerii. Sau ar fi trebuit să o ducă, pentru că - dacă ţinem cont de faptul că nu s-a despărţit de telefon nici în momentele fierbinţi - nu ştim ce să credem. Şi asta nu e tot, căci vedeta a simțit imediat nevoia să se dea mare și pe internet, așa că imaginile au ajuns rapid pe Instagram, spre uimirea tuturor celor care le urmăresc pe celebrele personaje. 

Atunci când a realizat că a făcut o gafă, tunata divă le-a șters rapid, dar pentru reporterii www.spynews.ro au fost suficiente câteva secunde, pentru a pune mâna pe aceste imagini incendiare cu cuplul momentului din România, în timp ce întreține relații intime.

Evident, identitatea îndrăgostiţilor rămâne secretă, dar cu siguranţă vă daţi seama despre cine este vorba. Dacă încă nu te-ai prins, priveşte imaginile incendiare realizate în cuibuşorul de nebunii şi sigur o să îţi dai seama cine sunt protagoniştii scenelor fierbinți de amor. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro