IMAGINI EXCLUSIVE! Dacian Varga, filmat la câteva secunde de la incident. A fost acuzat că a bătut o femeie, în centrul Capitalei

+5 click pentru
galerie

Dacian Varga scandal © Spynews

Astăzi, informații șocante au apărut în presă! Dacian Varga, fostul fotbalist și actualul iubit al Mariei Constantin, este acuzat de către Larisa Judele că a bătut-o pe aceasta în Târgul de Crăciun din Capitală. 

Dacian Varga se află în centrul unui scandal monstruos. Iubitul Mariei Constantin este acuzat că ar fi bătut-o în Târgul de Crăciun din Capitală pe Larisa Judele, fosta iubită a lui Adrian Alexandrov. www.spynews.ro a reușit să pună mâna pe cele mai tari imagini ale momentului, care nu mai au nevoie de cuvinte!

CITEȘTE ȘI - EXCLUSIV: Apropiații lui Dacian Varga rup tăcerea, după ce acesta a fost acuzat că a bătut-o pe fosta iubită a lui Adrian Alexandrov: „Dacian Varga nu este un bătăuș!”

Mai exact, Dacian Varga a fost filmat la doar câteva secunde de la incidentul din buricul Capitalei. Tânăra care îl acuză că a bătut-o, Larisa Judele, îl filmează pe acesta în timp ce se îndepărtează de ea și în timp ce își recuperează, de pe jos, pălăria pe care o purta înainte de a fi lovită de fostul fotbalist. Mai mult, Larisa Judele, fosta iubită a lui Adrian Alexandrov îi spune clar, în clipul video: „Ia zi, bă, de ce? De ce mi-ai dat o palmă? Ia zi, de ce mi-ai dat o palmă? Hai, mai dă-mi una!” zice tânăra, în timp ce Dacian Varga se îndepărtează cu greu de aceasta, fiind luat cu forța de către o persoană de lângă el.

CITEȘTE ȘI - Dacian Varga, protagonistul unui scandal uriaș! Iubitul Mariei Constantin este acuzat că a călcat-o în picioare pe fosta iubită a lui Adrian Alexandrov, în centrul Capitalei

Potrivit declarațiilor obținute de către www.spynews.ro de la apropiații lui Dacian Varga, se pare că fostul fotbalist era împreună cu Maria Constantin în Târgul de Crăciun, lucru ce înseamnă că artista a fost martoră acestor scene petrecute chiar sub ochii atâtor oameni. 

„Dacian era la târg cu Maria Constantin Sâmbătă seara. A fost, într-adevăr, o mică ceartă, fiindcă această Larisa a început să vorbească lucruri neadevărate şi urâte despre Dacian prin oraş. Nu s-a pus nicio secundă problema de bătaie. Dacian Varga nu este un bătăuş. La târg, erau zeci de oameni lângă ei. Dacă ar fi calcat-o în picioare, aşa cum s-a scris, ar fi sărit cineva să o apere, ar fi venit poliţia, deci nu a fost vorba de nicio bătaie” au povestit apropiații lui Dacian Varga, pentru www.spynews.ro. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro