Mulţi bărbaţi au visat la ea, dar el a cucerit-o. Imagini incendiare cu Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, în piscină

+3 click pentru
galerie

Mulţi bărbaţi au visat la ea, dar el a cucerit-o. Imagini incendiare cu Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, în piscină © instagram

Mihaela Rădulescu este o femeie frumoasă şi destul de inteligentă pentru a ştii ce vrea de la viaţă. Deşi mulţi bărbaţi şi-ar fi dorit să o aibă, vedeta este luată de cunoscutul sportiv, Felix Baumgartner. Cei doi au postat nişte fotografii incendiare. 

Mihaela Rădulescu este de ceva timp într-o relaţie cu Felix Baumgartner, un cunoscut sportiv. Deşi cei doi nu au ajuns încă în faţa ofiţerului stării civile, asta nu pare a fi vreun impediment pentru ei. Cei doi se iubesc ca doi adolescenţi şi împărtăşesc iubirea lor şi cu fanii de pe conturile de socializare. Vedeta a postat o serie de  fotografii în care ea este împreună cu Felix în piscină. Într-una dintre fotografii, diva îl priveşte atent pe iubitul ei, iar în mână au un pahar cu o băutura fină. În cealaltă poză cei doi îndrăgosiţi au parte de un sărut pasional, exact ca doi tineri la începutul unei relaţii. Fotografiile au primit mii de aprecieri, iar cele mai multe dintre comentarii reprezintă complimente pentru cei doi.

Mihaela Rădulescu a vorbit despre căsătorie

Nu există discuții despre căsătorie, nu văd de ce aș mai face asta. Fiul meu și Felix se înțeleg grozav, fac sporturi împreu­nă, dar Ayan are și un tată mi­nunat, pe care nu-l poate înlo­cui nimeni”, a susținut Mihaela Rădulescu, potrivit VIVA, în urmă cu câteva luni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro