FOTO / Imagini sfâșietoare de la mormântul nepoțelului Cristinei Pucean. Vedeta, distrusă de durere!

+3 click pentru
galerie

FOTO / Imagini sfâșietoare de la mormântul nepoțelului Cristinei Pucean. Vedeta, distrusă de durere! © Instagram.com

Cristina Pucean trece prin momente cumplite. A trecut aproape o lună și jumătate de când nepoțelul vedetei s-a stins din viață la numai 2 ani, în urma unui incendiu izbucnit chiar în casa acesteia, dar Cristina Pucean nu-și va reveni niciodată din drama care i-a zguduit inima. 

Nu este zi în care Cristina Pucean să nu meargă la mormântul lui Raym, nepoțelul ei care a pierit la numai 2 ani, după ce casa artistei a luat foc și micuțul s-a intoxicat cu fum. De atunci, nimic nu mai e la fel pentru celebra dansatoare, care își iubea nepoțelul ca pe propriul ei copil. Astăzi, pe contul ei de Instagram, Cristina Pucean a postat o imagine sfâșietoare de la mormântul lui Raym, acolo unde a și lipit o poză cu micuțul, alături de mesajul „Te iubesc, Raym”. 

Cumnata lui Cristina Pucean este însărcinată 

La o lună și jumătate de la moartea micuțului Raym, în familia Cristinei Pucean a apărut și prima bucurie. Mai exact, cumnata acesteia, mama lui Raym a aflat că este însărcinată, iar celebra dansatoare este foarte bucuroasă.

De asemenea, Cristina Pucean consideră că Dumnezeu vrea să-i transmită un semn și speră că bebelușul care va veni pe lume va mai alina din durerea familiei, mai ales că este vorba tot de un băiețel!

"Cum să fiu... sincer, astăzi am primit o veste foarte, foarte bună și mi-a mai trecut puțin supărarea și durerea pe care o aveam. Îți spun și de ce... cumnata mea a aflat astăzi că este gravidă în cinci luni și are tot băiat. 

Chiar astăzi a fost la spital pentru că se simțea rău. 'Dar nu știa că e însărcinată, nu?'  Nu, nu, nu. Nu are burtă deloc, este foarte slabă, știi?  Și nu am avut de unde să ne dăm seama. Însărcinată în cinci luni.

Va purta același nume pe care îl avea... Da, logic! Să sperăm. Eu tot mă rog la Dumnezeu să fie ca el. Adică poate Dumnezeu face o minune și o să se întoarcă înapoi tot Raym. (...) Eu când m-am trezit, de fapt, fratele meu m-a trezit și, de obicei el când mă trezește din somn îmi spune:"Hai, trezește-te că e târziu!" sau "Trebuie să plecăm!" sau "Avem treaba!" sau alte lucruri, dar acum m-a trezit exact așa :"Cristina, e băiat!" și am făcut niște ochi din somn, și acum tot sperăm. Poate o să fie el! Poate îi e dor de noi și s-a întors înapoi! Nu știu, oricum toată lumea mi-a spus că am luat-o razna", a povestit Cristina Pucean, la scurt timp după ce a primit vestea de la cumnata ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest