În plină epidemie de coronavirus, Oana Zăvoranu ia decizii radicale!  Ce a postat focoasa brunetă 

+3 click pentru
galerie

În plină epidemie de coronavirus, Oana Zăvoranu ia decizii radicale! Ce a postat focoasa brunetă © Instagram

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai apreciate dive din showbiz-ul românesc. În plină epidemie de coronavirus, focoasa brunetă a luat o decizie radicală! Ce a postat pe rețelele de socializare? 

Oana Zăvoranu nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai sexy apariții din lumea mondenă. Actriță, cântăreață, prezentatoare tv, femeie de afaceri, sunt doar câteva dintre atribuțiile care i-au revenit focoasei brunete de-a lungul timpului. Vârsta este doar un număr pentru vedeta noastră, care deține un trup tras prin inel. 

Oana a fost dintotdeauna adepta schimbărilor și a deciziilor radicale. Așa a făcut și acum, pe contul de Instagram, acolo unde este în permanență în contact cu fanii ei. Dis de dimineață, în plină epidemie de coronavirus, frumoasa brunetă a făcut anunțul oficial. 

Chiar așa! Zăvo a decis că este momentul pentru schimbare, ci nu doar din punct de vedere fizic, ci și psihic, sentimental și moral. Totodată, actrița își îndeamnă fanii să stea cu ochii pe ea, semn că decizia ei va prinde contur și în mediul online, cât de curând. 

"De azi totul se schimbă....o nouă Oana....fizic, psihic, sentimental și moral ...
Fiți cu ochii pe mine ! 😘😘😘"
, a scris ea în dreptul unei fotografii. 

Ce studii are Oana Zăvoranu 

Pe lângă averea impresionantă pe care o deține, dar și cariera la care a visat dintotdeauna, focoasa brunetă este absolventă a Universității Titu Maiorescu, secțiunea drept. Cu toate acestea, a ales să se lanseze în televiziune în anul 2002, când a obținut primul rol într-un serial românesc de succes. Doi ani mai târziu și-a făcut apariția în filmul italian "Modigliani".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro