Mai ţii minte cu ce prezentator tv s-a iubit Oana Zăvoranu? "Era speriat de bombe"

+3 click pentru
galerie

Mai ţii minte cu ce prezentator tv s-a iubit Oana Zăvoranu? "Era speriat de bombe" © Instagram

Puţini sunt cei care ştiu că Oana Zăvoranu s-a iubit cu un cunoscut prezentator tv de la noi din ţară, înainte de a avea relaţia cu Pepe. Oare despre cine este vorba? Cu siguranţă nu te-ai fi gândit la el. 

Pentru majoritatea persoanelor de la noi din ţară, este încă un secret idila pe care au avut-o Oana Zăvoranu şi Mircea Badea, în urmă cu câţiva ani, mai exact, la începutul anilor 2000. Înainte de a fi cu Pepe, focoasa brunetă "s-a iubit" cu prezentatorul tv. 

Întreaga poveste a fost făcută publică de fostul iubit al lui Zăvo, Răzvan Dumitrescu, acum ceva timp. "Oana s-a iubit cu Mircea Badea! Mi-a spus-o chiar ea", declara Răzvan, la Antena 2, în 2012.

Brunetei nu i-a convenit faptul că momente din trecutul ei au fost făcute public, aşa că s-a limitat şi a declarat că între cei doi a fost o prietenie strânsă, neamintindu-şi de o posibilă relaţie. "Eu şi Mircea am fost prieteni buni, ne cunoaştem. Acum ştiu eu dacă am fost împreună, nu ştiu, poate…", susţinea Oana, la vremea respectivă. 

Nici reacţia prezentatorului tv nu a întârziat să apară, care, vizibil deranjat de întreaga situaţie, a declarat în cadrul emisiunii pe care o prezintă că toate zvonurile care au apărut vor avea cu siguranţă repercusiuni. 

"De mulţi ani se întâmplă ca atunci când cineva vrea să apară în presă să spună că a fost cu Mircea Badea. Am evitat să comentez aceste subiecte, pentru că am oroare de scandaluri, însă când lucrurile iau amploare, nu pot să tac. Aşa că le spun duduilor şi iubiţilor lor că aceste declaraţii vor avea urmări şi repercusiuni", susţinea Mircea Badea, în cadrul emisiunii "În Gura Presei".

"Eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el"

În cele din urmă, Oana nu a mai putut rezista şi a dat cărţile pe faţă. A recunoscut că au avut o legătură prin anii 2000 şi a aruncat cuvinte dure la adresa omului de televiziune, susţinând că era speriat de ceea ce era între ei. 

"Noi am fost împreună acum șapte-opt ani, chiar înainte de a fi cu Pepe. Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat? Cu o glugă în cap că să nu te vadă nimeni, că aveai tu impresia că ești urmărit de cetățeni? Era speriat de bombe și mai stătea și vreo jumătate de ora vizavi și apoi intră prin spate. Se crede buricul pământului, asta e o boală.", declara Oana în 2012. 

De asemenea, deranjată de ceea ce Mircea Badea a zis în cadrul propriei sale emisiuni, focoasa brunetă nu a tăcut şi a declarat că datorită ei au fost împreună şi că, prezentatorul tv ar trebuie să se mândrească cu acest lucru, în niciun caz să o numească "duduie". 

"Păi spune că eu am vrut publicitate pe spatele lui… eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el. Când am găsit altul, l-am lăsat. El era cu topmodela' și se vedea cu mine. Dacă era fin, trecea peste subiect elegant, așa cum am făcut și eu. Dar tu vii să mă faci duduie, negi și mă mai și ameninți?", a continuat ea, la vremea respectivă.

Conflictul dintre cei doi s-a stins repede, mai ales că Mircea Badea şi-a găsit liniştea în braţele Carmen Brumă, iar Oana trăia o frumoasă poveste de dragoste cu Pepe, în 2002. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro