VIDEO / În plină pandemie de coronavirus, Dima Trofim se menține în formă! Cum reușește artistul să aibă grijă de corpul său

+3 click pentru
galerie

În plină pandemie de coronavirus, Dima Trofim se menține în formă! Cum reușește artistul să aibă grijă de corpul său © instagram

Chiar dacă se află în izolare, Dima Trofim are mare grijă să-și mențină corpul în formă. Deși sala de sport pe care o frecventa în fiecare zi a fost inchisă în contextul pandemiei, noul prezentator de la Star Matinal a găsit imediat soluția.

Pandemia de coronavirus i-a suspendat lui Dima Trofim toate activitățile pe care le făcea în urmă cu doar câteva săptămâni. Tânărul artist și noul prezentator de la Star Matinal mergea în fiecare zi la sala de sport pentru a-și întreține trupul, însă odată cu răspândirea virusului din China acestea au fost închise, iar cântărețul a fost nevoit să facă o pauză.

Ei bine, pauza nu a durat foarte mult, deoarece Dima a găsit imediat soluția pentru a-și menține corpul perfect, atât pentru a fi el mulțumit, dar mai ales și domnișoarele care îi lasă zeci de comentarii pe pagina sa de socializare, acesta nefiind într-o relație

Noul prezentator de la Antena Stars a găsit în curtea gasei o bără și imediat a folosit-o pentru a face tracțiuni, înlocuind astfel aparatul din sala de gimnastică.

Mai mult de atât, pentru că are nevoie să-și lucreze fiecare mușchi, artistul a luat un prosop ce i-a venit la îndemână și a început să antreneze și bicepșii, iar imaginile au fost imediat publicate pe pagina sa de Instagram, spre surprinderea tuturor celor care îl urmăresc. 

Dima Trofim este un împătimit al sporturilor, iar anul trecut a încercat și o nouă experiență. Originar din Chișinău, dar stabilit de mai bine de 12 ani în România, cântărețul a sărit cu parașuta de la 4000 de metri înălțime, învingându-și astfel una dintre fricile sale. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro