În sfârșit un moment de bucurie în viața lui Maximilian, la jumătate de an de la moartea lui Marcel Toader. Toată lumea l-a admirat

+3 click pentru
galerie

În sfârșit un moment de bucurie în viața lui Maximilian, la jumătate de an de la moartea lui Marcel Toader. Toată lumea l-a admirat © Facebook

Au trecut șase luni de când Marcel Toader nu mai este printre noi, iar durerea este în continuare mare în sufletul fiului său. Seara trecută, însă, Maximilian a avut, în sfârșit, un moment de bucurie după perioada atât de grea prin care a trecut.

Fiul lui Marcel Toader a luat parte la o petrecere, alături de prietenii săi. Maximilian Toader a decis să le fie alături prietenilor săi într-un moment extrem de important din viață, iar în acest fel a reușit să iasă din cotidian, bucurându-se și simțindu-se bine de omeni dragi.

Deși în ultimul timp a fost destul de reținut în a posta pe rețelele sociale, de această dată, Maximilian a ținut să posteze o fotografie, alături de o descriere de suflet.

''Să vă trăiască fetița 1000 de ani, iar voi să vă iubiți o viață! La mulți ani, Celine Alexia!'', a scris Maximilian Toader pe Facebook.

Prietenii tatălui său l-au admirat și s-au bucurat să-l vadă, din nou, fericit și plin de viață, mai ales că părintele său îl veghează mereu și vrea să-l știe liniștit.

Maximilian Tudor a luat viața în piept la o vârstă fragedă

Maximilian Toader și tatăl său aveau o relație superbă. Cei doi se înțelegeau cum nu se poate mai bine și chiar aveau planuri de afaceri împreună. Din păcate, la începutul lunii august, Marcel Toader s-a stins brusc, lăsând în urma sa multă durere. Rămas fără părintele drag, Maximiilian face tot ce poate pentru a-l face mândru acolo Sus pe cel mai important bărbat din viața sa.

"A trecut prea repede. Deja am început să le învăț (n.r datini legate de pomeniri), eu habar nu aveam de asemenea pregătiri, dar uite că am învățat. Am grijă de mormânt, i-am făcut o cruce de marmură și am pus o poză cu el", spunea recent Maximilian Toader.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro