Începe scandalul în muzica populară? Artist de top, reacţie dură la adresa unui coleg de breaslă. ''Monstruleţi cântăcioşi''

+3 click pentru
galerie

Începe scandalul în muzica populară? Artist de top, reacţie dură la adresa unui coleg de breaslă. ''Monstruleţi cântăcioşi'' © Facebook

Începe scandalul în muzica populară? Un artist de top de la noi a transmis un mesaj destul de dur la adresa unui coleg de breaslă.

Marian Haiducu, pentru că despre acesta este vorba, a avut o relaţie dură la adresa unui coleg de breaslă, care a apărut în spaţiul public cu o melodie.

Artistul se arată nemulţumit de felul în care colegul de scenă îşi interpretează melodia şi dă de înţeles că acesta nu prea ar avea talent artistic. Ba chiar mai mult decât atât, Marian Haiducu sugerează că muzica românească are de suferit din cauza faptului că astfel de artişti sunt promovaţi.

''Am spus-o și-o mai spun, prin promovarea unor personaje lipsite total de bun simț muzical se încurajează apariția unor astfel de monstruleți cântăcioși a căror definițe este: ,,C*** în ea de muzică!"🤔'', a scris Marian Haiducu pe Facebook.

Reacţiile fanilor, în urma comentariului făcut de Marian Haiducu

După ce Marian Haiducu a scris acel mesaj pe Facebook, fanii au reacţionat şi ei imediat. Se pare că de aceeaşi părere sunt şi aceştia, care nu sunt deloc încântaţi de felul în care artistul îşi interpretează melodia.

''Ei, cum îşi permit să promoveze asemenea ,,talente". Doamne, ce pile are de a ajuns aşa departe. Nu-i spune nimeni că este total afon? Acum toată lumea cântă, mama ei de treabă!,  Nu se mai poate aşa! Mda! Păi dacă mă gândesc bine, chiar şi eu pot să cânt'', sunt câteva dintre comentariile fanilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro