Informație de ultimă oră în cazul Răzvan Ciobanu. Dosarul morții creatorului de modă a fost clasat. Cine se face vinovat de accidentul în care și-a pierdut viața

Informație de ultimă oră în cazul Răzvan Ciobanu. Dosarul morții creatorului de modă a fost clasat. Cine se face vinovat de accidentul în care și-a pierdut viața © arhivă

În luna aprilie a acestui an, Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină, produs în Săcele. La 7 luni de la tragicul eveniment, ancheta se pare că a ajuns la final și dosarul morții regretatului designer a fost clasat. 

Informație de ultimă oră în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. După o anchetă anevoioasă, care a durat mai bine de 7 luni, s-a ajuns la o concluzie. 

Potrivit informațiilor oferite de antena3.ro, dosarul morții lui Răzvan Ciobanu a fost clasat. Deși toată lumea aștepta să iasă la lumină vinovatul pentru producerea accidentului, concluzia anchetatorilor este aceea că nimeni nu este răspunzător pentru tragedia petrecută în Săcele, chiar în a doua zi de Paște. 

Potrivit antena3.ro, dosarul morții lui Răzvan Ciobanu a fost clasat, ceea ce înseamnă că nimeni nu se face vinovat de această tragedie, nimeni nu răspunde. Au ieșit și rezultatele analizelor și a rezultat că moartea s-a datorat unei hemoragii pentru că a avut multiple fracturi în urma impactului devastator. 

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște

Vă reamintim că Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare în dimineaţa zilei de 29 aprilie, chiar în a doua zi de Paște, la întrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari. Designerul se întorcea de la un festival de pe litoral şi nu purta centura de siguranţă. Maşina lui s-ar fi rostogolit de mai multe ori şi s-a izbit puternic de un copac. Din cauza impactului puternic, Răzvan Ciobanu nu a avut nicio șansă să supraviețuiască. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro