Ingredientul cu care Loredana Groza înlocuiește untul și uleiul din prăjituri sau mâncare. Este mult mai sănătos
Publicat pe 15.01.2023 la 11:34 Actualizat pe 15.01.2023 la 11:34
Nu este pentru nimeni un secret faptul că Loredana Groza are grijă să arate tot timpul bine. Vedeta acordă o mare atenție alimentației pentru a se bucura de un trup de invidiat. Cu ce ingredient înlocuiește cântăreața untul și uleiul din prăjituri sau mâncare. Este mult mai sănătos pentru organismul uman.
- Cu ce ingredient înlocuiește Loredana Groza uleiul și untul din mâncare sau prăjituri
- Este mai sănătos pentru organism
Loredana Groza, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, este destul de ocupată, dar cu toate astea își face timp și pentru gătit. Vedeta a dezvăluit cu ce ingredient a înlocuit untul și uleiul din mâncare. Artista a prezentat o rețetă delicioasă și foarte hrănitoare.
Ingredientul cu care Loredana Groza înlocuiește uleiul și untul din mâncare sau prăjituri
Ingredientul cu care Loredana Groza a înlocuit untul și uleiul din prăjituri sau mâncare este ghee-ul. Acesta se obține din separarea grăsimii de apă ori de substanțele solide care se regăsesc în lapte. Vedeta a prezentat o rețetă de supă de post indiană, care este cunoscută sub denumirea de Rasam.
Ingrediente
- o linguriță turmeric
- frunze de curry
- jumătate de lingură pudră de rasam
- sare
- coriandru
- două roșii
- 100 grame linte roșie
- apă
- ghee
- 4 căței de usturoi
- o linguriță boabe de muștar
- o linguriță chimen
Modul de preparare
Pentru început, punem într-o cratiță lintea la rumenit, însă fără ulei sau apă. După ce s-a rumenit o răsturnăm peste roșiile pe care le tăiem înainte în cubulețe. Punem totul în cratița de supă.
Adăugăm peste aproximativ șase cupe de apă, sare, iar apoi acoperim cu un capac și lăsăm la fiert. Pentru următorul pas trebuie topim ghee-ul într-o tigaie, după care punem peste condimentele și usturoiul. De reținut este faptul că nu se pune acum coriandrul.
Călim totul puțin și adăugăm apă peste. Lăsăm la foc mic și amestecăm. După ce s-a fiert lintea punem cu roșiile peste amestecul făcut cu condimente. Adăugăm sare și mai lăsăm la fiert, iar apoi este gata de servit. Poftă bună!
Citește și: Ingredientul cu care să înlocuiești amoniacul din prăjituri. Trucul ideal folosit de gospodine în bucătărie