Ioana Filimon are un nou iubit, după despărţirea cu scandal de iubitul turc. Primele declaraţii despre bărbatul care i-a furat inima

+3 click pentru
galerie

Ioana Filimon are un nou iubit, după despărţirea cu scandal de iubitul turc. Primele declaraţii despre bărbatul care i-a furat inima © Instagram

Despărţirea cu scandal dintre Ioana Filimon şi fostul iubit turc a ţinut primele pagini ale ziarelor. Cei doi s-au despărţit în cel mai urât fel, iar vedeta a avut mult de suferit de pe urma lui.

După despărţirea de bărbatul pe care, cândva, l-a iubit, Ioana Filimon a avut multe de suferit, mai ales că acesta i-a ameninţat familia şi a încercat să o încurce pe toate planurile.

Ei bine, se pare că acum perioada grea a trecut, iar Ioana Filimon nu se lasă cu una cu două. Vedeta a mai dat o şansă dragostei, iar acum iubeşte din nou. Ioana Filimon are un nou iubit, despre care a vorbit, în exclusivitate, la Antena Stars.

Aceasta nu a vrut să dea prea multe detalii, însă cert este că, spune ea, este liniştită şi fericită.

''Sunt cu cineva, nu vreau să dau prea multe detalii pentru că deja au fost prea multe speculaţii pe partea aceasta. Important este să fiu eu bine. Sunt fericită şi mai slabă", a spus Ioana Filimon la Antena Stars.

Ioana Filimon se lansează în afaceri

Ioana Filimon a început anul în forţă şi, spune ea, munceşte la o afacere la care a visat de mult timp. Chiar dacă este o perioadă solicitantă şi stresantă, vedeta spune că este un stres productiv, care o ajută să ducă la bun final munca pe care a început-o.

''Anul ăsta a început bine, am început o mică afacere, încerc acum să-i dau drumul. Mult stres, dar acum e alt tip de stres, dar sper să funcţioneze şi oarecum chiar voiam să las la o parte lumea asta cât de cât, televiziunea şi mondenităţile, şi să fac ceva constructiv, ceva de durată'', a spus Ioana Filimon la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro