EXCLUSIV. Ioana Filimon se teme pentru viața ei, deși a scăpat din infern! Cum încearcă miliardarul să-i facă rău

EXCLUSIV. Ioana Filimon se teme pentru viața ei, deși a scăpat din infern! Cum încearcă miliardarul să-i facă rău © arhivă

Spynews.ro continuă cu informaţii în exclusivitate privind situația Ioanei Filimon și a iubitului turc! Iată că, după ce miliardarul a vorbit pentru Spynews.ro și a explicat că problemele au început în momentul când a aflat că va merge din nou la închisoare și, mai mult, că n-ar fi fost vorba de răpire, ci de o răzbunare din partea vedetei, surse din apropierea Ioanei Filimon ne-au declarat lucruri care ridică, fără dar și poate, semne de întrebare.

Pentru Spynews.ro, surse din apropierea Ioanei Filimon au de​zvăluit că vedeta se teme pentru viața ei și că declarațiile turcului nu reflectă adevărul, ci au scopul de a-i face rău, iar dovada ar fi atât implicarea Ambasadei, cât și dorința vedetei de a sta departe până și de social media!

De asemenea, aceleași surse ne-au spus că Ioana Filimon a părăsit locuința din Turcia după ce și-a făcut singură bagajele și că își dorește ca scandalul să se termine, dar acest lucru nu pare a fi aproape, dat fiind faptul că el o caută în fiecare zi. De altfel, apropiații vedetei se bucură de faptul că Ioana Filimon s-a întors acasă în viață, dar ea trăiește în continuare în stres și cu frică. 

Cu toate acestea, potrivit surselor Spynews.ro, Ioana Filimon îi mai răspunde la apeluri și mesaje miliardarului doar pentru că au rămas câteva probleme și fără această comunicare nu ar fi posibilă rezolvarea acestora. Mai mult, Ioana Filimon i-ar fi făcut reproșuri turcului, dar nu pentru că ar fi o iubită geloasă, ci pentru că este, mai ales în aceste momente, o femeie rănită. 

Cum a reuşit să scape din infern

Românca s-a întors în sânul familiei, după ce a făcut eforturi imense timp de două săptămâni să părăsească Turcia, deşi coşmarul ei ţinea de o lună. Ioana Filimon se află acum alături de părinţi, dar acest lucru nu ar fi fost posibil dacă aceştia nu sunau la Ambasada României în Turcia, care a alertat Poliţia, potrivit surselor Spynews. 

Cererea în căsătorie este veche

În plus, fanii şi prietenii Ioanei au fost uimiţi când au văzut cele mai recente imagini postate de iubitul turc pe reţelele sociale. Acesta a postat câteva filmuleţe şi imagini cu o cerere în căsătorie, iar toată lumea a crezut că, de fapt, aceasta a avut loc acum. Nici pe departe. Cererea în căsătorie a avut loc în urmă cu ceva timp, dar bărbatul a postat acum imaginile pentru a lăsa de înţeles că ei sunt încă împreună!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro