Ioana Ginghină, mai fericită ca niciodată. Vedeta a trecut peste tot, iar acum poate să zâmbească din nou!

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină, mai fericită ca niciodată. Vedeta a trecut peste tot, iar acum poate să zâmbească din nou! © instagram

Ioana Ginghină a fost nevoită să treacă printr-o perioadă grea în viața sa, însă în doar câteva luni a reușit să uite de toate problemele anului trecut. Vedeta și-a găsit din nou fericirea, iar acum e cu zâmbetul pe buze.

Ioana Ginghină a divorțat anul trecut de soțul său, cel cu cu care a avut o relație de mai mulți ani și de unde a apărut și fiica sa. Vestea a picat ca un trăsnet pentru toți cei ce îi cunoașteau familia, dar și pentru fanii care îi credeau că sunt fericiți.

Din păcate, perioada a fost destul de dureroasă pentru Ioana Ginghină, iar vedeta a avut de depășit o situație grea pentru orice femeie, mai ales o mamă care este nevoită să-și gestioneze altfel de acum prioritățile, însă în doar câteva luni și-a găsit din nou fericirea.

Actrița a anunțat că și-a găsit din nou iubirea, iar de când a făcut marele anunț parcă este mai fericită ca niciodată. 

Vedeta este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, astfel că în în majoritatea pozelor aceasta apare mai tot timpul zâmbit cu zâmbetul până la urechi, semn că e sinceră și cu adevărat e și fericită. 

Pentru ea pandemia de coronavirus a fost o situație grea, însă a știut cum să facă față cu brio, mai ales că locuiește la curte, așa că a avut loc unde să se relaxeze în tot acest timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro