Ioana Grama a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor. Cu cine seamănă, de fapt, fiica ei

+3 click pentru
galerie

Ioana Grama a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor. Cu cine seamănă, de fapt, fiica ei © Instagram.com

Ioana Grama este în culmea fericirii! Celebra bloggeriță a devenit mămică de curând, pentru prima dată și susține că nimic pe lume nu se compară cu nașterea unui copil. Mai mult, aceasta a dezvăluit și cu cine seamănă micuța Ayana!

Pe contul ei de Instagram, Ioana Grama a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor. Celebra bloggeriță le-a spus fanilor săi cu cine seamănă micuța Ayana, fetița pe care a adus-o de curând pe lume. 

Extrem de fericită, obosită dar cea mai bucuroasă mămică, Ioana Grama a mărturisit că cea mică a moștenit-o în privința părului, dar în rest...seamănă leit cu soțul ei, Alex!

„Păcat că nu pot să vă arăt ce degete lungi are Ayana. Ce bine că m-a moștenit pe mine la păr și nu pe Alex. În rest, e toată a lui Alex. Așteptăm să vedem cum se schimbă” a spus Ioana Grama, pe Instagram. 

Ioana Grama, probleme cu alăptarea

Cum orice femeie întâmpină probleme la un moment dat cu alăptarea, un proces atât de delicat și important în viața bebelușului, și Ioana Grama a trecut prin anumite dificultăți. Vedeta a mărturisit că îi este greu, dar că este fericită și abia așteaptă să mai crească puțin micuța, ca lucrurile să fie mai ușoare. 

„Mi se pare atât de greu să alăptezi exclusiv la sân, deci jos pălăria pentru femeile care fac asta. E foarte frumos, dar este atât de greu, abia aștept să se regleze toate treburile. Să mai crească Ayana, să mai prindă puțină forță și să fie mai ușor. Ne trezim din 2 ore jumate în 2 ore jumate, mai plângem un pic, mâncăm și adormim la loc” a mai spus Ioana Grama. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest