Tic, tac! A sosit ziua cea mare pentru Ioana Grama. Vloggeriţa urmează să nască dintr-un moment în altul

+3 click pentru
galerie

Tic, tac! A sosit ziua cea mare pentru Ioana Grama. Vloggeriţa urmează să nască dintr-un moment în altul © Instagram

Emoţii mari pentru Ioana Grama! Frumoasa brunetă se pregăteşte să nască din moment în moment! Bloggeriţa a avut de dimineaţă contracţii aşa că a mers la doctor pentru a se asigura că totul este în regulă! 

A început numărătoarea inversă pentru Ioana Grama! Vloggeriţa a început să aibă contracţii încă de dimineaţă, astfel că a decis să meargă la medic. Medicul i-a spus că trebuie să mai aştepte, transmiţându-i că este posibil să mai dureze câteva ore până când îşi va cunoaşte copilul, astfel că Ioana Grama şi-a informat urmăritorii de pe Instagram că, cel mai probabil, va naşte astăzi, sau în funcţie de cum vor decurge lucrurile, cel târziu mâine. Ioana Grama este, însă, liniştită, şi aşteaptă cu mare bucurie cel mai frumos moment din viaţa sa.

"Tocmai am plecat de la spital, am contracţii la 20 de minute destul de puternice. Copilul, Ayana, e coborâtă. Nu m-am dilatat încă, mă întorc acasă şi aştept contracţiile alea dureroase, alea scurte, adică la interval scurt. Şansele de a naşte astăzi sunt foarte mari, dacă nu maximum mâine. Aşa că ţineţi-mi pumnii pentru că, deocamdată, nu am aşa neapărat emoţii, durerile sunt suportabile", a spus Ioana Grama.

Cum durerile sunt suportabile, vedeta şi-a luat cele mai lejere haine şi aşteaptă cu nerăbdare acasă momentul când contracţiile vor fi mai puternice.

"Am ajuns acasă, mi-am luat pijamaua pe mine şi stau pe minge. Toată lumea e relaxată, mama face ciorbă super bună", a spus Ioana Grama.

Toată familia este alături cu ea în cea mai importantă zi! Chiar şi căţeluşa aşteaptă ca cea mică să vină pe lume. Când Ioana Grama avea contracţii şi se simţea rău, patrupedul a stat lângă ea.

"Să stiţi că Sony a stat cu mine, mă rog dimineaţa. M-am trezit la 4 şi jumătate şi am venit şi am stat în living vreo oră. Şi venea cu mine de fiecare dată când ieşeam din cameră", a spus Ioana Grama pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro